2821
2789
عنوان

آرایشگاه ویدارز

3728 بازدید | 16 پست

سلام دوستان کسی درباره کار آرایشگاه ویدارز عظیمیه اطلاعاتی داره؟ من میخوام برای عروسیم برم ویدارز دوتا کار ازش دیدم خوب بود اما نظرات بیشتری میخوام بدونم

سلام.من ویدا رز بودم.ولی ۱۰ سال پیش.الن خیلی شعبه داره.تو شعبه عظیمیه که اصلی هستش جنت میکاپ عروس رو انجام میداد.البته برای من دخترش انجام داد.من راضی بودم.ولی اگه رفتی بگو جنت انجام بده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام.من ویدا رز بودم.ولی ۱۰ سال پیش.الن خیلی شعبه داره.تو شعبه عظیمیه که اصلی هستش جنت میکاپ عروس رو ...

الان ی خانمی به اسم نیره جلالی اونجاست جنت فک کنم نیست

تهران اینا خوبه لی لی رضایی ایران زمین شبنم نضیف ولنجک و سعادت آباد ساراحسینی یا همون گیوا سعادت ...

کار شبنم نظیفو دیدم خیلی عالی بود اما واقعا از نظر مسافتی که تا باغ و آتلیمون داره نمیتونم برم. فقط آرایشگاه های کرج و هشتگرد میتونم برم

کار شبنم نظیفو دیدم خیلی عالی بود اما واقعا از نظر مسافتی که تا باغ و آتلیمون داره نمیتونم برم. فقط ...

عزیزم حالا که کرج میخوای بری به نظرم یه سر برو کارای سالن تماشا رو هم ببین عالیه من جاریم اونجا رفته بود خیلی قشنگ شده بود تا آخر شب هم نه آرایش نه موهاش یه ذره هم به هم نریخته بود آدرسش هم از چهارراه طالقانی به سمت آزادگان بالای بانک پارسیان هست البته منم اونجا رفتم عروسی جاریم ولی منو کس دیگه ای آرایش کرد که منم راضی بودم البته من قبلش میگفتم تهران میرم آرایشگاه چون خونم تهرانه واسم راحتتر بود بعد دیدم اینا میخوان مراسم رو کرج بگیرن راضی شدم

عزیزم من تقریبا دو ماه قبل برای میکاپ رفتم ویدارز

۲۰۰تومن برای میکاپ دادم و نزدیک ۱۰۰تومن برای موهام 

موهام رو  مو اضافه کردند و به نظرم خیلی خوب شد و راضی بودم

اما میکاپ با این که مدعی مواد خوب بودند حداقل رو صورت من جالب نبود طوری که من اومدم خونه و از کرم پودر خودم زدم علاوه بر اون به من گفتند آرایش ساده بدون گریم حدود ۹۰تومن با گریم و مواد خوب و مزه حدود ۲۰۰تومن (البته وی ای پی نبود )

ولی کانتورینگ نکردند و تقریبا همون آرایش ساده رو انجام دادند و ۲۰۰گرفتند 

عزیزم من تقریبا دو ماه قبل برای میکاپ رفتم ویدارز ۲۰۰تومن برای میکاپ دادم و نزدیک ۱۰۰تومن برای موها ...

اتفاقا خواهرشوهرم برای همون عروسی جاری ویدارز رفته بود طوری درستش کرده بودن نگاش میکردی فکر میکردی قیافش مثل آدمای مریض بود بیحال و بی روح که بعدش همش میگفت کاش همون آرایشگاه خودم رو تو تهران میرفتم. البته صاحب تاپیک ناراحت نشی آ قصد بدی ندارم شما خودت صاحب اختیاری برای انتخاب 

کلا خیلی عروس متفاوت بیرون میده.ولی مجموعا کارشون خوبه

خیلی انتخاب سخته خودم کاراشو دیدم خوب بود اما الان نطرات بدم میبینم

کلا 4تا آرایشگاه خوب کرج عروس تک و بی بی گل و باغ زیبایی و ویدارز معرفی کردن بهم

یعنی خوب نیست؟؟؟؟؟؟

قضاوت خیلی سخته ...اما من در مورد تجربه خودم نوشتم ...من از میکاپ راضی نبودم و دلم برای اون200 تومن سوخت اما از کار مو خیلی راضی بودم موهام رو عالی درست کردند 

قضاوت خیلی سخته ...اما من در مورد تجربه خودم نوشتم ...من از میکاپ راضی نبودم و دلم برای اون200 تومن ...

من دوستم عروس ویدارز بود خیلیییی راضی بود بخاطر همین رفتم کارشو دیدم که ی عروس هم اونجا بود که اونم خوب بود ولی من خیلی حساسم واسه همین دنبال نظرات بیشترم