2777
2789

سلام من تهرانم17 هفتمه ميخوام برم سنو براي انومالي 18 هفته  ميشه يه جايي كه تشخيصش به لحاظ سلامت بچه درستباشه و جنسيتم درست بگه بهم معرفي كنيد؟

اخه الان چند تا تاپيك ديدم كه حتي تو 18 هفته هم جنسيتو درست نگفتن براي خريد سيسموني ميخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام برم نسل امید کلا از کارشون خیلی راضیم.ولی جنسیت بچم تو هفته 12 بهم گفتن دختره البته بازم با اطمینان 70 درصد.که  دکتر گفت امکان تغییر جنسیت هست که واقعا هم همینطور شد و تغییر کرد.ولی در کل خیلی خوبن.9 مرداد نوبت دارم.البته فقط سونو آنومالی بدون آزمایش چون من آمینو کردم جنسیت پسر بود و جواب هم خوب بود دیگه گفتن نیاز به آزمایش سه ماهه دوم نیست.

واي دقيقا ب منم فقط گرونتر ميگيره

نبابا زیادم گرون نیست تعرفه ها یکیه فک کنم ۵۰ تومن اینا بیشتر میگیره.نسل امید که من رفتم کلی هم وقتمو گرفت بعدشم ۶۰ درصد فقط جنسیتو گفت خیلی هم گرون بود بخاطر مشاوره و این چیزا 

نبابا زیادم گرون نیست تعرفه ها یکیه فک کنم ۵۰ تومن اینا بیشتر میگیره.نسل امید که من رفتم کلی هم وقتم ...

ولي خداييش تشخيصاش ردخور نداره من دكترم خودش بالاشهره خودش گفت برو دليري