2777
2789
ببخشید ژلیش چیه ؟

لاک دائمی هست و تا سری بعدی ترمیم میمونه و میشه هم روی ناخون خودت زد و هم روی کاشت و کاور قیمتشم از۳۵هست تا۴۵یا۵۰.بستگی ب ناخونکار و انصافش داره

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
ببخشید ژلیش چیه ؟

ناخوناتون شکننده و نازک هست یا نه ؟

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا من یکسال و خورده که ترمیم میرفتم همه ناخونکارا مرحله آخر تاپ ژل میزدن ومیگفتن هردستت رو دو دق ...

عزیزم تاپ ژل میزنن برای دوام و استحکام

همون ژلیشه بیرنگه

ولی میتونستی بگی نزارن

پس چرا من یکسال و خورده که ترمیم میرفتم همه ناخونکارا مرحله آخر تاپ ژل میزدن ومیگفتن هردستت رو دو دق ...

براي منم ميزاشت تو دستگاه

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.
عزیزم تاپ ژل میزنن برای دوام و استحکام همون ژلیشه بیرنگه ولی میتونستی بگی نزارن

آها ممنون دوست خوبم😘😘

براي منم ميزاشت تو دستگاه

فکر کنم تاپ ژل بزنن خیلی بهتر باشه مخصوصا واسه لاک زدن

فکر کنم تاپ ژل بزنن خیلی بهتر باشه مخصوصا واسه لاک زدن

اول لاك ميزد روش top coat ميزد و ميگفت بزار توي uv خشك بشه

در این صورت لاکتونو نمبتونبن پاک کنین اگه تاپ ژل بزنن...

چرا با آستون مخصوص كاشت پاك ميشد . وقتي هم ميرفتم واسه ترمييم بهم آستون ميداد پاك كنم