2777
2789

الان تو تل گرام یه بحثی بود که پسرا میگفتن دخترا پولکین ماام هی سعی میکردیم از خودمون دفاع کنیم که نه همه ی دخترا اینجوری نیستنو ذات آدما با هم فرق داره و اینا‌...ولی این پسرا همینجوری هی حرف خودشونو میزدن تا این ک یکی از دوستامون اومد خیلی منطقی و سر سخت از این بحث دفاع کرد تا جایی که یکی از پسرا اون آخرا طرف دخترا شده بود...حتی اونی ک بحثو شروع کرده بود کفت تو واقعا ۲۰ سالته؟؟ خیلی بیشتر از سنت میفهمی خدایی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه توام سر و زبون داری؟؟😃 خوش ب حالت پس قدرشو بدون...

سرزبون ک خییییلی دارم بعد من فلسفه منطق خوندم خدای مغلطه کردنم کاری میکردم ک همشون فرارکنن😂😂😂

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)
سرزبون ک خییییلی دارم بعد من فلسفه منطق خوندم خدای مغلطه کردنم کاری میکردم ک همشون فرارکنن😂😂😂

خوششش ب حالت...من هیچ وقت نمی تونم از ساده ترین چیزا دفاع کنم یا بتونم کسیو با حرفام قانع کنم...

وااااای چ خوب خوشبحالتون منم مثل استارتر هستم 

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
خوششش ب حالت...من هیچ وقت نمی تونم از ساده ترین چیزا دفاع کنم یا بتونم کسیو با حرفام قانع کنم...

ببین دوستم یااطلاعاتتوراجب اون موضوع زیادکن وبااطلاعاتت طرف مقابلتوساکت کن،یا بپیچونش بحثومنحرف کن سوالوباسوال جواب بده ازحرفای خودش علیه خودش استفاده کن...تودانشگاه استادمنطقمون برای این ک فن جدلمون خوب شه هرجلسه یه موضوعی میدادماسرش بحث میکردیمومیوفتادیم ب جون هم😂😂ازاونجاهممون فن بیانمون عالی شد

وااااای چ خوب خوشبحالتون منم مثل استارتر هستم 

ی نکته هایی روب استارترتوضیح دادم عزیزم،میتونی توسمینارهای رایگان فن بیان هم ک میذارن استفاده کنی

تو چه زمینه ای

تو هر زمينه اي. 

فيلم هاي خارجي و به روز دنيا رو ديدن هم باعث ميشه يه پنجره اي به سمت دنيا تو ذهن ادم باز شه.

همشهري جوان هميشه يه صفحه اي داشت براي معرفي كتاب، من هميشه ليست ميكردم، تو نمايشگاه كتاب ميخريدمشون