الان تو تل گرام یه بحثی بود که پسرا میگفتن دخترا پولکین ماام هی سعی میکردیم از خودمون دفاع کنیم که نه همه ی دخترا اینجوری نیستنو ذات آدما با هم فرق داره و اینا...ولی این پسرا همینجوری هی حرف خودشونو میزدن تا این ک یکی از دوستامون اومد خیلی منطقی و سر سخت از این بحث دفاع کرد تا جایی که یکی از پسرا اون آخرا طرف دخترا شده بود...حتی اونی ک بحثو شروع کرده بود کفت تو واقعا ۲۰ سالته؟؟ خیلی بیشتر از سنت میفهمی خدایی...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوششش ب حالت...من هیچ وقت نمی تونم از ساده ترین چیزا دفاع کنم یا بتونم کسیو با حرفام قانع کنم...
ببین دوستم یااطلاعاتتوراجب اون موضوع زیادکن وبااطلاعاتت طرف مقابلتوساکت کن،یا بپیچونش بحثومنحرف کن سوالوباسوال جواب بده ازحرفای خودش علیه خودش استفاده کن...تودانشگاه استادمنطقمون برای این ک فن جدلمون خوب شه هرجلسه یه موضوعی میدادماسرش بحث میکردیمومیوفتادیم ب جون هم😂😂ازاونجاهممون فن بیانمون عالی شد
⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠ ( روانشناس💐)