_aly مدیر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 431 عنوان ت ل گ ر ا م | مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 41 پست کیا پاک کردن و چرا 😢 1397/04/27 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پروا_مامان_رادوین عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 395 جدی گات چجوره دیگه گات مخفف کیم اف ترونز ای کاش به جای اینکه اعتقادات شخصی خودمون رو اشاعه بدیم و روشون به هر نحو ممکن پافشاری کنیم سعی کنیم که انسانیت ،معرفت ،دوستی و حتی محبت رو اشاعه بدیم.
farnaz66 عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 230 جدی گات چجوره دیگه همون گیم اف ترونزه خداوندا... نامت راتمام شب همراه ستاره ها نجوا کردم...
farnaz66 عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 230 من میخوام دوباره ببینمش 😆😆😆 خداوندا... نامت راتمام شب همراه ستاره ها نجوا کردم...
atlanta عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10806 آره یعنی جای حساس وهیجانیشم تموم میکنه که نگوووو فقط حاضری سرتو بکوبی تودیوار😁 Oh my god😃 لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
پروا_مامان_رادوین عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 395 دقیقاااا همه بریکینگ بد رو تعریف میکردند ولی من تتونستم ببینم خوشم نیومد. ای کاش به جای اینکه اعتقادات شخصی خودمون رو اشاعه بدیم و روشون به هر نحو ممکن پافشاری کنیم سعی کنیم که انسانیت ،معرفت ،دوستی و حتی محبت رو اشاعه بدیم.
atlanta عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10806 همون گیم اف ترونزه اها راست میگن خیلی عالی درستش کردن .بازم خوبه ربطی ب درس و کتابام داره یکم علاقه و انگیزه درم ایجاد شد ک بخونم درس ب این سختی روووو لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
farnaz66 عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 230 همه بریکینگ بد رو تعریف میکردند ولی من تتونستم ببینم خوشم نیومد. منم خوشم نیومد ازش ولی وایکینگها و سریال وست ورد هم عالیه خداوندا... نامت راتمام شب همراه ستاره ها نجوا کردم...
پروا_مامان_رادوین عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 395 منم جدیدا orange is new black رو تموم کردم که هفته بعد فصل جدیدش هم در میاد .خوب بود من که خوشم اومد.وایکینگ رو هم میخوام شروع کنم ای کاش به جای اینکه اعتقادات شخصی خودمون رو اشاعه بدیم و روشون به هر نحو ممکن پافشاری کنیم سعی کنیم که انسانیت ،معرفت ،دوستی و حتی محبت رو اشاعه بدیم.
atlanta عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10806 من میخوام دوباره ببینمش 😆😆😆 ارزششو داره فقط یچیزش بده ک نمیشه ب کسی معرفیش کنی یا باخانواده پدر مادرو… بچه… ببینی بس ک صحنه داره لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
farnaz66 عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 230 ارزششو داره فقط یچیزش بده ک نمیشه ب کسی معرفیش کنی یا باخانواده پدر مادرو… بچه… ببینی بس ک صحن ... من توگوشیم نگا کردم آخه پیش دوتا پسرام نمیشه خیلی کنجکاون این سریالم که... 😁😁 خداوندا... نامت راتمام شب همراه ستاره ها نجوا کردم...
atlanta عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10806 من توگوشیم نگا کردم آخه پیش دوتا پسرام نمیشه خیلی کنجکاون این سریالم که... 😁😁 اره بابا نمیشه اصن منم دخترم دوسالش ب اونجا ک میرسهه میزنم جلو ک رد شه چشاشم میگیرم لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
farnaz66 عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 230 اره بابا نمیشه اصن منم دخترم دوسالش ب اونجا ک میرسهه میزنم جلو ک رد شه چشاشم میگیرم ای جان 😁😁 خداوندا... نامت راتمام شب همراه ستاره ها نجوا کردم...