2777
2789
ولش -_-

😃اخه یجوری سوالتو طرح کردی ک گویا 90% مردم پاک کردن فک کردم چیزی شده گفتم جویا شم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکش برامنکه راحت بود عوضش فیلم وسریال خارجی میبینم خیلیم برام بهتره 😁

منم فعلا دارم game of thrones می بینم چ سریال دیگه ای سراغ دارید خوب باشه و ارزش دیدن?? 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
 منم فعلا دارم game of thrones می بینم چ سریال دیگه ای سراغ دارید خوب باشه و ارزش دیدن?? 

اوووف نگو عاشق گیم آفم کامل دیدمش معرکه اس.. بعد این برو سراغ وایکینگز فوق العادس حتما ببین پنج فص اومده.. بعدشم وست ورد ببین بی نظیره بعداونم واکینگ دد

خداوندا... نامت راتمام شب همراه ستاره ها نجوا کردم... 
اوووف نگو عاشق گیم آفم کامل دیدمش معرکه اس.. بعد این برو سراغ وایکینگز فوق العادس حتما ببین پنج فص ا ...

دقیقا همینا پیشنهادای شوهرمم هستن خیلی تعریفشون میکنه مرسی عزیزم الان فصل 2 گیم هستم 😝

فصل چندی؟؟

ای کاش  به جای اینکه  اعتقادات شخصی خودمون رو اشاعه بدیم و روشون به هر نحو ممکن پافشاری کنیم  سعی کنیم که انسانیت  ،معرفت ،دوستی و  حتی محبت رو اشاعه بدیم.

فدات گلم ولی گیم آف رو کم کم ببین خب یدفه تمومش نکن مثه من توکف فصل بعد نمونی زیاد آخه دوسال دیگه فصل بعدش میاد😔😔

اخرای فصل دو .شما هم دایری می بینی? 

من تموم کردم 

ای کاش  به جای اینکه  اعتقادات شخصی خودمون رو اشاعه بدیم و روشون به هر نحو ممکن پافشاری کنیم  سعی کنیم که انسانیت  ،معرفت ،دوستی و  حتی محبت رو اشاعه بدیم.
فدات گلم ولی گیم آف رو کم کم ببین خب یدفه تمومش نکن مثه من توکف فصل بعد نمونی زیاد آخه دوسال دیگه فص ...

ای وای من هر روز 7 .8 تا قسمت می بینم نمی تونم. تو کف بمونم . فصل 8 دو سال دیگه میاد? //

من خیلی سریال دیدم اگه بگین چه سبکی دوس دارین بهتون معرفی میکنم‌.

ولی کسی که گات رو ببینه نمیتونه سریال دیگه ای رو با لذت نگاه کنه.

توقع ادم میره بالا

ای وای من هر روز 7 .8 تا قسمت می بینم نمی تونم. تو کف بمونم . فصل 8 دو سال دیگه میاد? //

آره یعنی جای حساس وهیجانیشم تموم میکنه که نگوووو فقط حاضری سرتو بکوبی تودیوار😁

من خیلی سریال دیدم اگه بگین چه سبکی دوس دارین بهتون معرفی میکنم‌. ولی کسی که گات رو ببینه نمیتونه س ...

جدی گات چجوره دیگه