2777
2789

به نام خدا

با سلام

بچند وقته موضوع (pcod؛تنبلی تخمدان؛پلی کیستیک )که همگی یکی هستند مدام به چشمم میخوره .

میدونید که توی طب مدرن و داروی شیمیایی قضیه این بیماری چطوره و بگذریم...

_____

برای کسایی که این مشکل رو دارند (داروی باه زنان)رو باید از روز ۷ پریود تا ۱۴ پریود هر شب استفاده کنند.هم تقویت جنسی هست (چون اونا که اینجورن خودشون لمس کردند این مشکلو)و هم برای تنظیم پریودی هست(مخصوصا کسایی که پریووشون قطع شده)

پس این دارو برای  کلpcod ها و ناتوان وکم توان های جنسی.

__

افرادی هستند که مدام خونریزی میکنند و پریودشان طولانیه این افراد باید دو تا دارو بخورند

۱_سویق عدس را از رو ۵ پریود شروع کنند و تا چند روز ادامه دهند زمانیکه خونریزی قطع شد قطع کنند این روندو چندماه ادامه بدند این مشکل رفع میشود .و هر وقت مجدد دچار شدند تکرار کنند

#سویق عدس رو هر فردی خودش میتواند به راحتی درست کند(قبلا دستورش رو گذاشتم)

۲_سماق رومی(این دارو باید طبق دستور روی جلدش استفاده شود)

بسته به میزان خونریزی تعداد میگیرند.

معمولا با گزینه اول مشکل رفع میشود.

ضمننا هر روز سبزی تره استفاده شود به دلیل جبران کم خونی .

_

داروی اختصاصی پلی کیستیک:

اذخر +تباشیر (سه شب متوالی )در ان بنشینید.

۲۰دقیقه اذخر با اب فراوان جوشیده یک بسته تباشیر حل شود و در ان نشسته.

و

تخم شاهی یا(خود شاهی)+تباشیر:خورده شود

نحوه:تخم شاهی ۲قاشق یا نیم کیلو سبزی شاهی را ۲۰دقیقه جوشانده (با دولیوان اب که یک لیوان آن باقی بماند)و یک بسته تباشیر حل شود و همزمان با همان سه شب که در ابزن نشستید میل کنید.

نکته:بدمزه ست😁😊دماغتون رو بگیرید بکشید بالا.

این روش تا چندماه انجام شود انشالله بهبودی حاصل میشه.

________

برای اقدام هم داروی (آمادگی رحم)۲۰دقیقه جوشانده و شب دهم درآن نشسته و بعد اقدام کنید

تنظیم هورمون زنانه😊:

۲واحد شاتره +اواحد کاسنی:دم کنید هر روز

تنظیم هورمون آقایون ؛

برعکس بالایی هست

۱واحد شاتره +۲واحد کاسنی

پس مواظب باشید

__

رازیانه برای تقویت صفات زنانه و هورمون هست اما زیاده رویش مضره.کسایی که کیست سینه دارند استفاده نکنند(رازیانه با یک دادوی دیگر برای کیست سینه میدن که بحثش جداست)

___

نکته :عرقیجات تا ۳ روز اول که گرفته میشه موثر هست بنابراین عرقیجات معتبر نیست خود گیاه را دم کنید.

___

ضمننا کسایی که پریودشون قطع هست؛زعفرون دم کنند به صورت شربت چند روز پشت هم بخورند

حنا گذاشتن در سر هم باعث پریودی میشه.

_________

حجامت ساقین پا توسط فرد ماهر هم یک نوع درمان برای این مشکل هست

عاطفه۷۰

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

:

تغذیه

بحث مهمی هست هم برای این بیماری هم ریگر بیماری ها

روغنتون رو سعی کنید کپ کنید به مراتب عوض کنید (روغن زیتون عالیه ؛روعن شحم گاوی سرچ کنید خودتون درست کنید خیلیم خوشمزه است خوبه و ارزانتر هم میوفته،قبلا دستورش رو گذاشتم.

غذای سرد ممنوع

نوشابه

سوسیس کالباس همبرگر کنسروی برنج هندی وووممنوع

گوشت گوساله و گاو سرده ممنوع

گوشت گوسفند بهترین گوشت هست هفته ای ۲بار باشه حتما.

مرغ سرده و موهای زائد رو افزایش میده کم شه خیلی

عسل هر روز یک قاشق حداقل صبح ها خورده شه

خرما و کشمش ومویز جز برنامه تون باشه..

سبزیجات و گاهو همیشه استفاده کنید .

ورزش و تحرک یادتون نره.

خلاصه مواد مضر ترک شه.

__

برای دوستاتون با ذکر لینک و نام کاربری کپی کنید که بتونن کامل استفاده کنند.

عاطفه۷۰

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

برای دوستانی که تقاصا کردند گذاشتم اگر کسی دوست داره استفاده کنه انشالله که کمک کننده باشه.

الان توی اون تاپیک بچه ها گفتن ۷ ماه ۹ماه پریود نشدند و این خیلی ناراحت کننده ست.این دارو ها هیچ کاری که نکنن براتون پریود شدنتون حتمیه.چون خانمی که پریود نشه احساس خیلی بدی داره.

انشالله با توکل بخدا درمان بشید همه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاپیکم قفل کنم چون کامل مطالبو گداشتم اگر چیزی نیاز بود بعدا اضافه میکنم حتما..

به این دلیل قفل میکنم که همه بتونن راحت استفاده کنند.

خواستید تو تاپیکهای قبیلیم سوال کنید یا تاپیک جدا میزنم برا سوالی اگر بود

شب بخیر