2777
2789
عنوان

هفته آخر بارداری و وزن کم جنین

277 بازدید | 12 پست

امروز رفتم سونو گفت وزن جنین شده ۲۳۰۰ منم هفته دیگه زایمانمه. نگرانم چیکار کنم توی یه هفته جنین وزنش بره بالا و البته قند هم دارم و انسولین میزنم.راهکار بدین

یاد خدا آرام کننده دلها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره معمولا هفته اخر وزن گیری جنین زیاد هستش تا بدنیا بیاد به وزن طبیعی میرسه در ضمن بچه خواهر شوهرم 2100 بود الان یه بچه شیطونیه بیا و ببین 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
اره معمولا هفته اخر وزن گیری جنین زیاد هستش تا بدنیا بیاد به وزن طبیعی میرسه در ضمن بچه خواهر شوهرم ...

عزیزم خدا حفظش کنه. ولی باید یه کاری بکنم. آخه دکترمم نیست که ازش بپرسم چیکار کنم

یاد خدا آرام کننده دلها
عزیزم خدا حفظش کنه. ولی باید یه کاری بکنم. آخه دکترمم نیست که ازش بپرسم چیکار کنم

گوشت قرمز .روزی ده تا مویز بخور (مویز خیلی بخور خیلی عالی)،میوه ،اجیلم زیاد بخور

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
شما هم به سلامتی باشه. پس انسولین بزنم اینارو بخورم

بازم چون قند داری بپرس، شاید ضرر داشته باشه

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند