من تنبلي تخمدان دارم از اول كه پريود شدم نا منظم ميشدم تااينكه ازدواج كردم وبعد از يكسال جلو گيري طبيعي تصميم گرفتم اقدام كنم تو اين مدت هم چند ماه پريود ميشدم چند ماه نميشدم بعد كه رفتم چكاپ قبل بارداري همه چي اوكي بود دكترم فقط اسيد فوليك داد من تواقدامم يه ماه پريود ميشدم يه ماه نميشدم امپول ميزدم به دكتر هرچي ميگفتم بهم دارو بده ميگفت سنت كمه كه ازالان بخوام هورمونات رو بهم بزنم نداد نداد تادهماه گذشت متفورمين روزي يدونه دادبازم پريود نشدم ماه دوازه اقدام بهم دوماه قرص جلوگيري تجويز كردكه پريودم منظم بشه بعد متفورمين بخورم من امروزرفتم نظر يه دكتر ديگه رو بدونم ك گفت اين خشاب وتموم كن ديگه خشاب دوم و مصرف نكن برام روزي دوتا لتروزول ومتفورمين نوشت براهمسرم هم ازمايش نوشت بعد حالا دوراهي من اينه كه نظر دكتر اول وقبول كنم و باصبر پيش برم يا نظر دكتر دوم وقبول كنم چون دكتر دوم گفت برا اين دارو ها ديرهم كردي
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.