2777
2789
اگه بخوام همراه شوهرم باشم هیچ جا نباید برم چون همیشه سر کار هس

نکنه شوهرت مثل شوهر من مغازه داره؟

عید هم هیچ جا نمیاد عیددیدنی فقط شب عید ساعت 12منو میبره خونه مامانم تبریک میگه برمیگرده،13بدر هر سال هم تعطیل میکنه فقط

خدایا شکرت هزاربار
خیلی سخته من بخاطر شرایط کاری شوهرم اکثر مهمونیا تنهام خیلی دلم میگیره     ولی شما اگر هم ...

آره واقعا دلم میگیره مخصوصا تولد که زن و مردا تو ی سالن و با خانمشون سر ی میز😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من كه حتي وقتي سر كار نيست هم نمياد باهام

ميگه تو خيلي رومانتيك فكر ميكني! قرار نيست همه جا با هم بريم!! اونشب عروسي دعوت بوديم من با مامانمينا رفتم شوهرمم با دوستاش رفت بيرون😞

نکنه شوهرت مثل شوهر من مغازه داره؟ عید هم هیچ جا نمیاد عیددیدنی فقط شب عید ساعت 12منو میبره خونه ما ...

نه تو شرکت کار میکنه عصر کار هس

مهمونی و بیرون رفتن هم که کلا عصر به بعده

آره واقعا دلم میگیره مخصوصا تولد که زن و مردا تو ی سالن و با خانمشون سر ی میز😕

من که داغون میشم، مخصوصا که شوهرم خیلی باحال و پایه مهمونیه، ار شانسمونم همه مهمونیا تو 14روزیه که نیست  

دنیام=شوهرم+دخترم  
نکنه شوهرت مثل شوهر من مغازه داره؟ عید هم هیچ جا نمیاد عیددیدنی فقط شب عید ساعت 12منو میبره خونه ما ...

همسر منم مغازه داره ولی اکثرا ساعت کاری دست خودشونه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
همسر منم مغازه داره ولی اکثرا ساعت کاری دست خودشونه

دست خودشه اما نمیبنده مغازه رو😳

10صبح میره 11شب میاد

یعنی با جنگ و دعوا بخوایم بریم عروسی 9میاد میره تازه دوش بگیره بعد غر میزنه تازه 4تا ادم اومده بود تو بازار تو هی زنگ میزنی بیا بیا

خدایا شکرت هزاربار