چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه میکنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من . راضی بودم . بیمه م کلا سزارین یا طبیعی رایگان بود
چه خوب
چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه میکنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
خیلی راضی بودم ، ایران نبودمو رایگان بود . اگر هزار بار دیگه زایمان کنم فقط اپیدورال رو انتخاب میکن ...
عوارض نداشت؟؟
تا چقد باز بشه درد کشیدی
اون آمپوله دردش زیاده؟؟
راسته که میگن نمیشه زور زد؟؟
ولی من خیلی درد داشتم اصلا فکر کنم دارو اثر نکرده بود یا به وقتش نزدن...
فکر کنم یا متخصص بی هوشیت کارشو بلد نبوده با تو جزو اون عده کمی بودی که با وجود اپیدورال درد کشیدی
چون یه شنیدم از هر هشت نفر یه نفر بی حس نمیشه
عوارض نداشت؟؟ تا چقد باز بشه درد کشیدی اون آمپوله دردش زیاده؟؟ راسته که میگن نمیشه زور زد؟؟
عوارضش در کل دنیا ازقرص استامینوفن کمتر بوده . من هشت سانت شده بود که اپیدورال گرفتم . نه امپولش درد نداشت یا اگر داشت نفهمیدم چون همزمان با پاره شدن کیسه ی ابم بود و خیلی ترسیده بودم . ۱۵ دقیقه پوش کردمو بچه به دنیا اومد .
خیلی راضی بودم ، ایران نبودمو رایگان بود . اگر هزار بار دیگه زایمان کنم فقط اپیدورال رو انتخاب میکن ...
چقد خوب بهم امید دادی
من از زایمان به طرز وحشتناکی میترسم
خودم یه زایمان طبیعی داشتم و مرگ رو به چشمام دیدم
اما برا این یکی واقعا دیگه نمیخوام زجر بکشم
ممنونم از امید دادنت