2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسه ساله ازدواج کردیم ...یکم مشکل داشتیم اما از این ماه دیگه داریم اقدام میکنیم....ولی شوهرم متاسفانه واریکوسلم داره.....خیلییییییی نگرانم

خداجونم شکرت بخاطر دخترای نازی که بهم هدیه دادی,,♥️

سلام منم قرار انشالله از این ماه اقدام کنم‌ امروز تازه روز دوم‌پریودیمه  تموم شه ان شاالله میرم اقدام‌ ششماهه داریم با همسر کلنجار میریم تا تصمیممون قطعی شد انقدر استرس دارم سر پسرم‌نداشتم انیدوارم همین ماه اول بشه چون عاشق ماه اردیبهشتم 

الهی و ربی من‌لی غیرک 
٣مااااهه شب و روز ندارم از انتظاررر  يعني ٩٠روزه تو استرسم فقط از همه دوستان ميخوام قرص جلوگي ...

عزیزم تا وقتی بهش فکر کنی همینه هاااا

باردار نمیشی

ریلکس باش

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
سلام منم قرار انشالله از این ماه اقدام کنم‌ امروز تازه روز دوم‌پریودیمه  تموم شه ان شاالله میرم ...

دکتره به من گفت خود استرس مانع لانه گزینی نطفه میشه

حتما حتما کمش کن

شما مزاجت گرمه؟ 

مزاجم کاملا سرد بود.

دوسال پیش دکتر زنان رفتم دارو داد هورمونهام تنظیم بشه آخرشم نشد.

دئگه بهمن ماه رفتم طب سنتی یه سری توصیه ها کرد و رؤغن دادن برا ماساژ کمر و زیر دل و اینا خیلی خوب شدم

مزاجم کاملا سرد بود. دوسال پیش دکتر زنان رفتم دارو داد هورمونهام تنظیم بشه آخرشم نشد. دئگه بهمن ما ...

منم مزاجم سرده مخصوصا بعد از زایمان‌اولم سردتر همشد الان سیاهددونه و عسل میخورم که تقویت کننده تخمک و رحمه 

الهی و ربی من‌لی غیرک