2777
2789

من که خودم شمال زندگی میکنم دارم ذوق مرگ میشم واسه این بارون در و پنجره هارو باز گذاشتم هی میرم جلو پنجره نفس عمیق میکشم.جای همگی خالی😋😋

عِشق آموخت به مَن شِکلِ دِگَر خَندیدَن😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که خودم شمال زندگی میکنم دارم ذوق مرگ میشم واسه این بارون در و پنجره هارو باز گذاشتم هی میرم جلو ...

دفیق عین منو دخترکم

ندید بدید کی بودیم ماااااا

شمالی بدون بارون میمیره

دل من هرچه غلط بود فراوان کردی...
اینجا هم هوا ابری انگاری پاییز هس

عاشق پاییزم

کاش زودتر بیاد

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

خوشبحالت 😢

جای من بشین ایوان یه چایی با قلیون بزن 😁

بد جور میچسبهههه 😟هلو لطفا

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
من که خودم شمال زندگی میکنم دارم ذوق مرگ میشم واسه این بارون در و پنجره هارو باز گذاشتم هی میرم جلو ...

خوشا به حالتان.  ما هم تو جنوب جرات نداریم در خونه رو باز کنیم میسوزیم 🙄

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
دفیق عین منو دخترکم ندید بدید کی بودیم ماااااا شمالی بدون بارون میمیره

ای جاااانم.دقیقاااا من خودم متولد تهرانم بزرگ شده رشت.ولی هیچ جای دنیارو با اینجا عوض نمیکنم.بهشته

عِشق آموخت به مَن شِکلِ دِگَر خَندیدَن😍