اگر پریودام ی ماه ۲۸روزه باشه یه ماه ۲۹روزه و ی ماه ۳۰روزه این بی نظمی به حساب میاد یا ن؟
پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم اینجوریم البته من رفتم دکتر گفت کیست داری توهم برو یه سونوگرافی بده
سونوگرافی دادم،pco هستم ولی کیست ندارم
پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
پست قبلیتو خوندم . به خاططر همینم هست بچه دار شدنت سخت شده . ب نظرم طب سنتی برو . رازیانه بخور. &nbs ...
دوسه ماه رازیانه خوردم اما شنیدم به مدت طولانی نباید خورد ،باردارنشدم و خسته شدم از خوردنش،دیگه نمیدونم چیکارکنم
لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
آره من توی دوستام خیلی هارو میبینم دقیق سر وقت پریود میشن
همسرمم حرکت اسپرمش ضعیفه ودارو مصرف میکنه
دوسه ماه رازیانه خوردم اما شنیدم به مدت طولانی نباید خورد ،باردارنشدم و خسته شدم از خوردنش،دیگه نمید ...
بذار من واست یه تحقیق میکنم . بهت میگم . مامان منم بچه دار نمیشده . بعد 18 سال منو به دنیا اورده خیلی تو این چیزا وارده . نگران نباش عزیزم بچه دارم میشی . دیرو زود داره سوخت و سوز نداره