2777
2789
عنوان

کلاس زبان

250 بازدید | 7 پست

میخوام قبل از اینکه دخترمو کلاس زبان ثبت نام کنم خودم یه کم باهاش کار کنم برنامه ای چیزی میشناسین که خوب باشه دانلوود کنم از بازار یا ...معرفی کنین ممنونم.

نكن اينكارو  اگه سنش كمه بفرستش كلاس بذار سيستماتيك آموزش ببينه خودت باهاش كاركني روش هاي آمو ...

نه کوچیک نیست دیر هم شده فکر کنم11 سالشه الان دارم حروف و یادش میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کوچیک نیست دیر هم شده فکر کنم11 سالشه الان دارم حروف و یادش میدم 

چرا گلم سنش كمه

مستقيم از كلاس آموزش ببينه بهتره

من رشته ام زبانه

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
چرا گلم سنش كمه مستقيم از كلاس آموزش ببينه بهتره من رشته ام زبانه

یعنی کار نکنم بفرستمش کلاس؟راستی واقعا 4 روز موونده تا تولد نی نی تون ؟ایشالله که صحیح و سالم و به راحتی دنیا بیاد.

یعنی کار نکنم بفرستمش کلاس؟راستی واقعا 4 روز موونده تا تولد نی نی تون ؟ایشالله که صحیح و سالم و به ر ...

آره عزيز بفرستش كلاس

مررررررسي😘😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي

من الان چند وقته با TrackTest دارم کار می کنم. خیلی خوبه، کلاً آنلاینه و به شما اجازه شرکت در آزمون هر 30 روز یک بار در همه سطوح زبان رو میده. آخرش هم یه امتحان نوشتن و صحبت کردن آنلاین میگیره و مدرک رسمی صادر می کنه که مورد تأیید ALTE (همونجا که IELTS رو تأیید کرده و بهش اعتبار داده) هست.

تعیین سطحش هم رایگانه و به راحتی می تونید باهاش متوجه اوضاعتون بشید

https://app.tracktest.eu/registration?dh=iran

نمایندگی رسمی ایران هم داره و کلاسهای روزانه 30 دقیقه ای آنلاین برگزار می کنه که من شرکت می کنم و خیلی راضی ام. نیازی هم به رفت و آمد نیست و خیلی هم کلاسهای شادی داره. 

اینستاگرامشون هم روزانه فیلم آموزش رایگان میزاه، آدرسش Tracktestiran هست، 

https://www.instagram.com/tracktestiran/

آره عزيز بفرستش كلاس مررررررسي😘😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیز ممککنه بگی برای شروع آموزش زبان دختر ۸ الی ۹ ساله، کدوم موسسه بهتره؟ 

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka