2777
2789
عنوان

خانمهای لاهیجانی که پسر دبستانی و پیش دبستانی دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 32 پست
عزززیزم ایشالله سلامتی بهش بده خدا ..کار درستی میکنی من خیلی دوست دارم از تهران خارج بشم اما ودقعا ن ...

سلامت باشی عزیزم،خدا به همه ی بچه ها سلامتی و شادی بده.من خیلی تحقیق کردم،یکم بخاطر مدارسش دلواپسم چون دارم از اصفهان میرم و اینجا سطح آموزشیش بالاست،همش میگم به بچه ها لطمه نخوره از اونطرف نگران مریضی پسرم هستم که زمستانها به خاطر آلودگی هوا سریع باید دستگاه بهش وصل بشه.سلامتیشون برام توی اولویته.اما مردمش ماااااااه هستند،این غم دوری از خانوادم رو به حداقل میرسونه.هواش هم عتلیه،آبش را شنیدم باید تصفیه آب حتما نصب کنم.

سلامت باشی عزیزم،خدا به همه ی بچه ها سلامتی و شادی بده.من خیلی تحقیق کردم،یکم بخاطر مدارسش دلواپسم چ ...

راستی استارتر جان بچه هاتون کلاس چندم هستن؟بعد اینکه میخواین بفرستین بچه ها رو مدرسه ی دولتی یا غیرانتفاعی؟ مدارس سما و فک کنم یاسین باشه خیلی تو لاهیجان معروفه و سطحش بالاست البته غیرانتفاعیه

میشه برای رسیدن به خواسته هام اونجوری که خدا صلاح میدونه یه صلوات بفرستین؟❤☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شماها مال همون اطرافیدراحته براتون  من خیلی تو این سایتا روزنامه ها دنبال خونه گشتم اونجا ام ...

تو سایت دنبال خونه نباشید،من یک هفته رفتم لاهیجان.خیابان کارگر و نیما خوب هستند،توی بنگاهها خیلی راحت تر راهنماییتون میکنند و میتونید بهتر تصمیم بگیرید.مردم خیلی خوبی داره،هرچی بگم کم گفتم.خیلی خوش قلب و بی ریا هستند،کم پیدا میشه از این مهربونی و صفا دیگه جایی

رفتم لاهیجان واقعا با فرهنگ تمیزو زیابس مشکل من پیدا کردن خونه اونجاس که محله هاشو نمیشناسم همین

خب عزیزم ی چند وقت وقت بذاری بری بنگاه ها بپرسی با توجه به قیمتا دستت میاد 

بالای شهر که شیخ زاهد وشیشه گران و نیما وگلستانه که خونه ها احتمالا سر به فلک کشیدن 

بقیه مناطقم که محله های وسط شهرن مثل جیرسر و شهدا و امیر شهید و طالقانی و شهید کریمی و سردار جنگل و مولانا و ....

ی جاهایی مثل کوی زمانیو پُرده سر و شیداسر و وحدت یکم از سهر دور ترن خونه ها ارزونتره داخل شهرن ولی مثلا امکانات اطرافش یکم کمتره

اطراف شهرم که روستاست دیگه 🙂

باید حضوری بری فقط خواستم با اسم چندتا محله اشنا شی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه چند تا مورد که پسندیدید بگید من و بقیه ی دوستان ساکن لاهیجان کمکتون میکنیم یه هفته بیاین اینجا ای ...

عزیییزم مرسی لطف دارین بله باید از نزدیک دید  ۱۰۰% ک کمک میکیرم ازتون ❤💋❤💋❤💋😍😍😍😍

😍😍😍😍
راستی استارتر جان بچه هاتون کلاس چندم هستن؟بعد اینکه میخواین بفرستین بچه ها رو مدرسه ی دولتی یا غیرا ...

عزیزم یکیشون پیش یک میره و ۴ سالشه،و یکیشون کلاس سوم دبستان میره.میخوام غیرانتفاعی باشه عزیزم

سلامت باشی عزیزم،خدا به همه ی بچه ها سلامتی و شادی بده.من خیلی تحقیق کردم،یکم بخاطر مدارسش دلواپسم چ ...

ایشالله ک خوب میشه نگران نباش ... شهرای مثل تهران و اصفهان واقعا ارزش زندگی ندارن حداقل اونجا یه مزیت داره که الودگی  و زشتی نداره...مطمین باش کار درست انجام دادین

😍😍😍😍
عزیزم یکیشون پیش یک میره و ۴ سالشه،و یکیشون کلاس سوم دبستان میره.میخوام غیرانتفاعی باشه عزیزم

خدا حفظشون کنه حتما میپرسم از دوستای ساکن لاهیجانم و بهتون خبر میدم کدوما خوبه

میشه برای رسیدن به خواسته هام اونجوری که خدا صلاح میدونه یه صلوات بفرستین؟❤☺
خب عزیزم ی چند وقت وقت بذاری بری بنگاه ها بپرسی با توجه به قیمتا دستت میاد  بالای شهر که شیخ ز ...

مرسیییی از راهنماایییت واقعا ممنونم بله همینجوری نمیشه باید کم کم یه هفته اونجا بود  تا دستمون بیاد مرسیی از راهنماییت

😍😍😍😍
فک میکنم نسبت ب تهران ارزونتر باشه حتی خونه هاش

برای رهن کامل متری ۱ میلیون حساب کنید.مثلا ۱۰۰ متری میشد ۱۰۰ میلیون رهن کامل.البته استثنا هم وجود داره یکی کمتر یا بیشتر هم بده.برای خرید هم از متری ۲.۸۰۰ بود تا ۵ تومان و حتی یکجا متری ۱۴ میلیون هم بود

برای رهن کامل متری ۱ میلیون حساب کنید.مثلا ۱۰۰ متری میشد ۱۰۰ میلیون رهن کامل.البته استثنا هم وجود دا ...

نه برای خرید  حدود ۱۶۰ تومن اینا تو محله خوب حالا نه بالای شهر اما مناسب پیدا میشه!؟

😍😍😍😍