2777
2789

سلام به مامانهای عزیز،من دارم نقل مکان میکنم به لاهیجان،ممنون میشم از تجربیاتتون در مورد مدارس و پیش دبستانی بگید که بتونم بهتر تصمیم بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لاهیجانی ام ولی تو این سن بچه نداریم تو خانواده  اومدم بگم به شهر زیبای ما خوش اومدی😍😍

😍دمت گرم من بچه ی آستانه ام عاشق شهر شمام

میشه برای رسیدن به خواسته هام اونجوری که خدا صلاح میدونه یه صلوات بفرستین؟❤☺
یه سوال کنم!؟ خودتون خواستین برید لاهیجان یا نه شرایط ایجاب میکنه!؟ من خیلی به سرم زده ار تهران برم ...

عزیزم بخاطر شرایط آب و هوایی و ناراحتی ریه که پسرم پیدا کرده،بخاطر سلامتی بچه هام دارم جابه جا میشم

یه سوال کنم!؟ خودتون خواستین برید لاهیجان یا نه شرایط ایجاب میکنه!؟ من خیلی به سرم زده ار تهران برم ...

😆😆😆من که عاشق لاهیجانم مردمشون با فرهنگن و تو رانندگی خیلی بافرهنگ ترن 😍همیشه به عابرا احترام میذارن اینو فعلا فقط تو لاهیجان دیدم...دیگه اینکه چون شهر بزرگیه مردمش اونجوری نیستن که بخاطر تیپ و ظاهرت بهت چپ چپ نگاه کنن من این ویژگی لاهیجانو خیلی دوست دارم بخصوص که شهر فوق العاده زیباییه😍❤خودم بچه ی آستانه اشرفیه ام

😍دمت گرم من بچه ی آستانه ام عاشق شهر شمام

عزیزم من ی سال اول زندگیم استانه زندگی کردم نزدیک حرمم بودم استانه هم خیلی باصفاست مخصوصا حرم که دیگه نگو رفتی حرم سلام منو به اقا برسون 

من ساکن جنوبم چندساله سالی یکی دوباری میام شمال☹☹اخرین بار بهمن ماه شمال بودم دلم تنگشه خیلی🙁🙁 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم بخاطر شرایط آب و هوایی و ناراحتی ریه که پسرم پیدا کرده،بخاطر سلامتی بچه هام دارم جابه جا میشم

عزززیزم ایشالله سلامتی بهش بده خدا ..کار درستی میکنی من خیلی دوست دارم از تهران خارج بشم اما ودقعا نمیدونم چه علطی بکنم چون نمیشناسم لاهیجان زیاد بازم ممنونم عزیزم ❤

😍😍😍😍
عزیزم من ی سال اول زندگیم استانه زندگی کردم نزدیک حرمم بودم استانه هم خیلی باصفاست مخصوصا حرم که دیگ ...

عزیزم❤😍چشم دعاگوی همه هستم نظر لطفته ایشالا هر جا هستی سلامت باشی و زود زود قسمت شه سربزنی شمال

عزززیزم ایشالله سلامتی بهش بده خدا ..کار درستی میکنی من خیلی دوست دارم از تهران خارج بشم اما ودقعا ن ...

گلم فرهنگ لاهیجان کلا گیلان به تهران خیلی نزدیکه واسه همین خیلی هم وصلت میکنن باهم چون تشابه فرهنگی دارن 

ی تفریحی برو لاهیجان چندروز اگه عاشقش نشدی بیا بگو😊😊

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

😆😆😆من که عاشق لاهیجانم مردمشون با فرهنگن و تو رانندگی خیلی بافرهنگ ترن 😍همیشه به عابرا احترام می ...

خب شماها مال همون اطرافیدراحته براتون  من خیلی تو این سایتا روزنامه ها دنبال خونه گشتم اونجا اما حتی خیابوناشم نمیشناسم کجاس خارج از شهره یا نه ادرسایی ک میدن بهم شرایطمم جوری نیست هی بیایم و بریم 

😍😍😍😍
گلم فرهنگ لاهیجان کلا گیلان به تهران خیلی نزدیکه واسه همین خیلی هم وصلت میکنن باهم چون تشابه فرهنگی ...

رفتم لاهیجان واقعا با فرهنگ تمیزو زیابس مشکل من پیدا کردن خونه اونجاس که محله هاشو نمیشناسم همین

😍😍😍😍
خب شماها مال همون اطرافیدراحته براتون  من خیلی تو این سایتا روزنامه ها دنبال خونه گشتم اونجا ام ...

یه چند تا مورد که پسندیدید بگید من و بقیه ی دوستان ساکن لاهیجان کمکتون میکنیم یه هفته بیاین اینجا ایشالا یه خونه ی خوب پیدا میکنید بالاخره باید از نزدیکم ببینید دیگه