2777
2789
عنوان

امید به زندگی😔😔

1184 بازدید | 15 پست

دیگه چیزی خوشحالم نمیکنه یه ۱۹ ساله ی افسرده که هیچ امیدی به ایندش نداره.واقعا از اوضاع مملکت خسته شدم اخه من چرا باید یه همچین جایی به دنیا اومده باشم😔😔😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خاطر سلامتيت و خانواده و عشقي كه بعد مي توني داشته باشي حال خودت رو بهتر كن افسردگي رو دور كن&nbs ...

خداروشکر خانواده خوبی دارم ولی وقتی میبینم ممکنه هیچ اینده ی شغلی یا موفقیتی داشته باشم دلم میگیره

خداروشکر خانواده خوبی دارم ولی وقتی میبینم ممکنه هیچ اینده ی شغلی یا موفقیتی داشته باشم دلم میگیره

ديگه عزيزم توكلت به خدا باشه و خانواده اتم هميشه پشت و پناهت هستن پس سعي كن خودت بهترين رو رقم بزني تلاش كن مخصوص توي درس هات

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
باشگاه ثبت نام کردم ولی روحیه ی خوبی برای رفتنش ندارم

برو بهترم مي شي تازه اولشه من خواهرم سه سال داره مي ره اينقدر توي روحيه اش تاثير مثبت گذاشته و اصلا ديگه ول كن نيست منم بچه ي كوچيك دارم وگرنه ورزش كه خيلي خوبه

برو بهترم مي شي تازه اولشه من خواهرم سه سال داره مي ره اينقدر توي روحيه اش تاثير مثبت گذاشته و اصلا ...

دلم میخواست وزنمو اضافه کنم باشگامو برم ولی دلم نمیخواد از تو خونه بیرون برم دیگه حتی حوصله ی یه ضد افتاب زدنم ندارم

دلم میخواست وزنمو اضافه کنم باشگامو برم ولی دلم نمیخواد از تو خونه بیرون برم دیگه حتی حوصله ی یه ضد ...

بيرون بري تا باشگاه ديگه عادت مي كني اگه يه روز نري دلت تنگ مي شه