2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ماهگی

223 بازدید | 6 پست

سلام قبل و بعد واکسن باید کار خاصی انجام بدم تا بچه کمتر اذیت شه؟

مثلا دیدم بعضی خانم ها میگن بعدش بذارم بچه یک ساعت راه بره

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بمن همه میگفتن خیلی سخته و خلاصه کلی ترسیده بودم ولی اونجور که تعریف هارو شنیده بودم سخت نبود 

تب کرد و تا۲۴ساعت راه نرفت روز دوم بهتر شد 

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

باران خانوم منم یه ماه دیگه باید واکسن 18 ماهگی بچه ام رو برنم.

حالا شما که تجربه اش رو داری توصیه ای چیزی نداری؟؟

لا حول و لا قوة الا باالله العلی العظیم... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
باران خانوم منم یه ماه دیگه باید واکسن 18 ماهگی بچه ام رو برنم. حالا شما که تجربه اش رو داری توصیه ...

عزیزم من کارهای روتین رو انجام دادم. نیم ساعت قبل اینکه نوبتمون بشه قطره استامینوفنشو دادم بهش و بعدشم بردم خونه خوابید. از ۳-۴ساعت بعدش تب و دردش شروع شد. خیلی زیاد درد داشت و یه روز کامل دراز کشیده بود و پا نمی شد. حتی نمیتونست بشینه. اجازه نداد براش کمپرس آب گرم بذارم. منم لباساشو کم کردم و گذاشتم بخوابه. سعی کن هی بخوابونیش. تا زودتر بگذره براش. حواست به تبشم باشه دیگه. من تب سنج‌میذاشتم خداروشکر نزدیک ۳۹رسید ولی دیگه بالا نرفت. 

فرداش از ظهر نشست و کم کم از بعد از ظهر راه رفت. تا شب یکم موقع راه رفتنش درد داشت. ولی خیلی بهتر شد. من نمیدونم درست بود یا نه، ولی زیاد بهش شیر دادم و فقط‌ رو پام بود و خوابوندمش. راستی پاشو بذار یکم بالاتر از سطح بدنش ببین اروم تر نمیشه، پسر من زیر پاش بالش بود اروم‌تر میخوابید.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
باران خانوم منم یه ماه دیگه باید واکسن 18 ماهگی بچه ام رو برنم. حالا شما که تجربه اش رو داری توصیه ...

یه‌ چیز دیگه ام اینکه من راه بردمش، ولی نذار راه بره. سریع ببرش خونه و کمپرس آب ولرم رو به گرم بذار. این حس منه که راه رفتن ممکنه بدترش کنه نمیدونم چرا. اخه خودم امپول پروژسترون زده بودم میگفتن راه نرو که دردش فلجت میکنه منم اون دفعه ای که راه نرفتم و گرم کردم محل آمپولو خیلی بهتر بودم تا دفعه بعدش. حالا خدا میدونه کدوم نظریه درسته