2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1503527/تاپیک-رفع-مشکلات-کاربری-نی-نی-یار-3

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

گل مهر جان اینجا برات کامنت میزارم چون فکر میکنم تاپیکت رفته تو پربازدیدها میترسم آشنایی بخونه ..

امروز همسرم زنگ زد حالش خیلی بهتر بود گفت احساس میکنم بهترم و این حرفا.منم متوجه شدم بهتره  از صداش معلوم بود. میگفت میخوام زودتر بیام خونه ولی گفتم نیا چون ممکنه مغزت آب بیاره و .. (اینو از نت خوندم ) و بهش گفتم .

خانواده اون که زده التماس کردن زنگ زدن. گفتم اصلا رضایت بده نیستیم. باید زندان بره. گفتم بهت بگم و در جریان بهبودی همسرم بزارمت خواهری

و هم اینکه ازت تشکر کنم این مدت وجودت خیلی دلگرمی بود انشالله خیر دخترت رو ببینی و از سال تحصیلی بعدی بهترین نمرات رو بگیره و دل تورو شاد کنه. هیچ وقت غمی نداشته باشی و غمای دلت به شادی تبدیل بشه..

تو هم برای ما دعا کن خیلی مشکلات داریم حالا مشکل همسرم بهشون اضافه شده. 

یا علی مدد

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

گل مهر جان اینجا برات کامنت میزارم چون فکر میکنم تاپیکت رفته تو پربازدیدها میترسم آشنایی بخونه ..امر ...

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم واقعا انشاالله هر روز بهتر از دیروزباشن و بالای سر شما و بچه های گلت باشن

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

گل مهر جان اینجا برات کامنت میزارم چون فکر میکنم تاپیکت رفته تو پربازدیدها میترسم آشنایی بخونه ..امر ...

رضایت که اصلا ندین 

دیه هم حقتونه 

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم واقعا انشاالله هر روز بهتر از دیروزباشن و بالای سر شما و بچه های گلت باشن

ممنونم ازت خواهر جان محبت کردی

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

رضایت که اصلا ندین دیه هم حقتونه

عزیزم چشم

گل مهر جان همسرم میگه راه رفتنی زانوهام و رو پام میلرزه و کمی پشتم

تعادل نداره چند قدم راه میره میفته

بنظرت درست میشه این حالتش؟ 

عزیزم چشمگل مهر جان همسرم میگه راه رفتنی زانوهام و رو پام میلرزه و کمی پشتمتعادل نداره چند قدم راه م ...

اره عزیزم 

اینجورکه میگه خیلی ضربه شدید نبوده 

برا دخترمن به حدی بود که از گردن به پایین کلا بی حس بود با کاردرمانی و دارو کم‌کم به مدت چند سال برگشت 

اره عزیزم اینجورکه میگه خیلی ضربه شدید نبوده برا دخترمن به حدی بود که از گردن به پایین کلا بی حس بود ...

پس جای امیدواری هست .. ممنون عزیزم..

همسر من بیشتر خود سرش شکسته سه بار تو این دوروز بخیه اش باز شده دوباره دوختن براش

و خیلی خونریزی داره و روز اول و دومم بیهوش بود

الان اروز میگه فراموشی گرفته بودم ولی حس میکنم همه چیز داره یادم میاد

مثلا دکتر بالا سرش گفته این تا صبح دوام نمیاره 

صبح که میشه دکتر دیگه ای گفته این پوست کلفته زنده میمونه.. یعنی اوین روز دوستش میگه تا پلیس بیاد و ..بیهوش بوده ما فکر کردیم مرده چطکری باید به شما خبرشو بگیم..

چه استرسی از سر گدوندیم گل مهر جان 

خدا به سر کسی نیاره واقعا