2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یچیزی بگم از ناراحتی و تعجب شاخ در بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 24 پست
خدا به مادرش صبر بده ولی خوب بهتر بود بگی باردارا نیان ناراحت میشن یه اتفاق بوده دیگه تکرار نمیشه

انشالله که دیگه تکرار نشه چون واقعا دردناکه 

ولی خب اتفاقه ممکنه برا هرکسی بیفته 

به هرحال ببخشید اگه ناراحت شدید

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
ای وای.اول صبحی حالم خراب شد..😣😢🙁

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارتون خیلی زشته.همچین چیزی تاپیک زدن نداره واقعا.متاسفم واستون.میبینی خودت بارداری چقدر ترسیدی لااقل به فکر بقیه باردارهم میبودیکه تعریف نکنی کسی نترسه

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
کارتون خیلی زشته.همچین چیزی تاپیک زدن نداره واقعا.متاسفم واستون.میبینی خودت بارداری چقدر ترسیدی لااق ...

تو همه تاپیکا یه سری نظر مخالف وجود داره 

درسته دردناکه اما حداقلش میتونه واسه خیلی از خانوما یه تجربه باشه که حواسشونو جم کنن .من واقعا قصدم بد نبوده و نیست 

نظر شمام محترمه 

من نترسیدم فقط ناراحتم بابتش

و خب این میشه برام عبرتی که بعد از زایمان خیلی مراقب باشم.هرچند تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته 

من امیدم به خداست

کارتون خیلی زشته.همچین چیزی تاپیک زدن نداره واقعا.متاسفم واستون.میبینی خودت بارداری چقدر ترسیدی لااق ...

ترس نداره که عزیزم.اتفاقا کارشون درست بوده.یه اطلاع رسانی شد که مادرا حواسشونو جمع کنن

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
به نظر من چیز ترسناکی نگفتن و اتفاقا خوبه که خانمایه باردار بخونن و خودشون مرتکب این اشتباه نشن.... ...

بنظر خودمم فقط مهم اینه گه خانوما درس بگیرن 

وگرنه ترسناک نیست خیلی دردناکه 

البته اگه اتفاقی قرار باشه بیفته میفته و بعضی مواقع از دست بشر خارجه. خدا آخر عاقبت همه رو خیر کنه

بله خدا خودش صلاح بنده هاشو بهتر میدونه