2789

شوهرم دلش میخواد بریم مسافرت ولی من میترسم حامله باشم واسه همین میگم نریم.

خداوند شبان من است.به هیچ چیز محتاج نخواهم بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوبه

ماهمین چنوقت پیش خواستیم بریم مسافرت مادرشوهرم استخاره کرد بداومد ولی بهمون نگفت 

رفتیم به قصد مسافرت بانه 

تاسرعین رفتیم به سلامت بعد فهمیدیم راه بانه پر از ایست بازرسیه و به دلیل قاچاق مرز بسته شده و حمله شده

اونجا هم پدرشوهرم استخاره کرد بداومد 

نرفتیم

بعدفهمیدیم که بازارشم کلا بسته شده و اگه میرفتیم ممکن بود اتفاقای بدتری بیفته

خب تست بده عزیزم متوجه میشی هستی یا نه یا بیبی چک استفاده کن استخاره ومسافرت ؟تا حالا نشنیدم!

اخه هنوز روز ۲۳ دوره هستم هیچی فعلا نشون نمیده!یهو به ذهنم رسید موضوع استخاره.از بس گیجم و دودل!

اخه میگم شاید حامله باشم ضرر داشته باشه مسافرت

نه عزیز دلم سفر شاید ماه های اخر سخت باشه 

کلا هم تا پریود رو عقب نندازی بارداری به حساب نمیاد یعنی حتی قرص هم مصرف کنی هیچی نمیشه اینو دکتر زنانم بهم گفت .... استخاره هم اصلا تو هرچیزی جایز نیست شرایط خاص داره و گرفتن الکیش بده و باعث عوارض بدی میشه

اره خوبه ماهمین چنوقت پیش خواستیم بریم مسافرت مادرشوهرم استخاره کرد بداومد ولی بهمون نگفت  رف ...

عه جدی!پس استخاره هم برا مسافرت رفتن هم میگیرن!کاش یکی هم برا من میگرفتن!

نه عزیز دلم سفر شاید ماه های اخر سخت باشه  کلا هم تا پریود رو عقب نندازی بارداری به حساب نمیاد ...

خب اخه کلی پیش بینی کردم برا خودم که مثلا شاید لقاح انجام شده ولی بخاطر جابجایی و یا اصطلاح آب به آب شدن لانه گزینی شکل نگیره.چون معمولا تو مسافرت پریود بی موقع میشم حتی اگه تازه هم خوب شده باشم

خب اخه کلی پیش بینی کردم برا خودم که مثلا شاید لقاح انجام شده ولی بخاطر جابجایی و یا اصطلاح آب به آب ...

الان شوهرم میخواست از شرکتش مرخصی بگیره گفتم نه فعلا صبر کنه!اونوقت اگه حامله هم نباشم خیلی ضدحال میخوریم

اخه هنوز روز ۲۳ دوره هستم هیچی فعلا نشون نمیده!یهو به ذهنم رسید موضوع استخاره.از بس گیجم و دودل!

بیبی چک

نشون میده الان

حتی ازمایشگاهها میگن بعد یک هفته بارداری با ازمایش خون نشون میده

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
بیبی چک  نشون میده الان حتی ازمایشگاهها میگن بعد یک هفته بارداری با ازمایش خون نشون میده

اخه یه متخصص مامایی گفت ممکنه منفی کاذب نشون بده.