2777
2789
عنوان

همسرم خیلیییی چاق شده

207 بازدید | 17 پست

4سال پیش که من باهاش ازدواج کردم 90کیلو بود با قد 180 

ولی الان شده 120کیلو😢😭

هیکلشم خیلی بد شده شل و ول،یه عامله شکم و پهلو

امروز دوس داشتم گریه کنم 

هرکاری میکنم رژیم نمیگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این عملها اصلا سالم نیستن، ممکنه اولش لاغر بشن اما خیلی آسیب میرسونه به بدن، کار احمقانه ایه

بهترینش رژیم و ورزشه، سعی کن غذاهای چرب بهش ندی، غذاهایی درست کنی که سالمترن، بچه که نیست باید به فکر خودش باشه

این عملها اصلا سالم نیستن، ممکنه اولش لاغر بشن اما خیلی آسیب میرسونه به بدن، کار احمقانه ایه بهترین ...

😢 به خدا یه هفته اس غذاهای گیاهی و کم چرب درس میکنم

نمیخوره میره بیرون میخوره

بهش میگم بیا از فلان دکتر رژیم بگیریم میگه نمیتونم بگیرم ولم کن

خودم 5کیلو اضافه وزن پیدا کردم یه هفته اس رژیم گرفتم غذاهای منو نمیخوره میره بیرون میخوره

غذای بیرون که افتضاح چاق میکنه. چرا خودت درس نمیکنی واسش

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
عوارضش چیه؟

خیلی پزکا توصیه میکنن عوارض نداره ب اون صورت خیلی زود لاغر میشن   تو شیش ماه دکتر گفته ۴۰ کیلو کم میکنی

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
این عملها اصلا سالم نیستن، ممکنه اولش لاغر بشن اما خیلی آسیب میرسونه به بدن، کار احمقانه ایه بهترین ...

دوربریهای ما خیییلی عمل کردن بعضیها ۲سالم بیشتر ولی اصلا برگشت نداشت و راضی هم بودن چاغی ک عوارضش بیشتره مادر شوهرم ک خیییلی راضیه  

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
خیلی پزکا توصیه میکنن عوارض نداره ب اون صورت خیلی زود لاغر میشن   تو شیش ماه دکتر گفته ۴۰ کیلو ...

عمل اسلیو معده آخرین راهه. وقتی رژیم و ورزش جواب نمیده. نه اینکه اول بسم الله بره عمل کنه. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.