2777
2789

يا مثلا بقيه واسه شما كاري كردن و خيلي بهتون چسبيده؟

مثلا من ٢ ٣سال پيش دوستمو يه ماه بعد از تولدش سورپرايز  كردم و خيلي خوشحال شد(موقع تولدش يه شهر ديگه بودم) و هنوزم ميگه كه اون دوره خيلي افسرده شده بودم و تولدي كه گرفتي باعث شد واقعا از اون حال و هوا در بيام

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember

يا يه بار ٥ ٦سال پيش خالم اومده بوده بود خونمون و حالش خيلي بد بود و سر درد و بدن درد خيلي شديد داشت منم اتاقمو واسش كاملا تاريك كردم و كل خونواده رو مجبور كردم كه چند ساعت ساكت بمونن تا خالم راحت بخوابه و هنوزم كه حرفش ميشه خالم ميگه بهترين حسي كه ميتونستي بهم بديو با همون كارت دادي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کارهایی که کردم کمک و کار خیر بوده که گفتن نداره برای دوست و غریبه   . برای فامیل هم همینکه شر ندارم و ازارم بهشون نمیرسه و غیبت نمیکنم  خیلی خودش خوبه   برای خانوادم هم حاضرم جون بدم دیگه هر کاری ازم بر بیاد میکنم    

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

من ن ولی خواهرم

پسرعموم از خانمش طلاق گرف

دختره اون موقع نوزده سالش بوده تازه زایمان کرده بعد زایمانش رفته اونور

بعد پنج سال ابجیم دیدش ک لرگشتع

باهاش حرف زده فهمیده‌

تو این پنج سال کلی شباشو تا صبح با گریع گزرونده و غرورش اجازع نمده حتی از جلو خونش رد شع

پسرعموم هنوزم عکسشو تو خونش داشت 

عاشق هم بودن نمدونم چرا جدا شدن

خلاصع ک دوباره برگشت و الان پسرشون ۸ سالشه:)

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 
خیلی تو‌دوران دانشگاه به دوستام و همکلاسیام  درس دادم  هم تو خونه هم دانشگاه بدون اینکه پ ...

خيلي كار خوبيه منم چند بار درس دادم ولي كلا بلد نيستم حرفمو خوب به طرف مقابل حالي كنم واسه همين بوسيدم گذاشتمش كنار

بهترین کارهایی که کردم کمک و کار خیر بوده که گفتن نداره برای دوست و غریبه   . برای فامیل هم ه ...

😍😍😍بهترين كارايي كه ميشه كرد همينان

من ن ولی خواهرم پسرعموم از خانمش طلاق گرف دختره اون موقع نوزده سالش بوده تازه زایمان کرده بعد زایم ...

آخيييي عزيزم😍😍خدا رو شكر💕💕

يه بارم من يه امتحان خيلي مهم داشتم كه خيلي استرسشو داشتم و از جلسه كه اومدم بيرون اولين كسي كه بهم زنگ زد عموم بود كه كلي بهم اميد داد كه نگران نباش و مطمئنما قبول ميشي..من با اين عموم تا قبل از اين اتفاق زياد رابطه خوبي نداشتم ولي بعدش اين عموم شد عموي مورد علاقه م

من خیلی به دوستام تقلب رسوندم😁خیلیا .

تقلبو كه نگو😂😂من به حدي تقلب ميكردم كه ديگه نميتونستم جلوي خودمو بگيرم سوالا رو كه جواب ميدادم حتما بايد برگه خودمو با بغليام چك ميكردم حتي اگه همه سوالا رو مطمئن بودم درست نوشتم بعد اگه ميديدم مثلا اون يه سواليو غ نوشته درستشو بهش ميگفتم😌

تقلبو كه نگو😂😂من به حدي تقلب ميكردم كه ديگه نميتونستم جلوي خودمو بگيرم سوالا رو كه جواب ميداد ...

والا کار خیر اینه 😂

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56