2777
2789
عنوان

نقس تنگی بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 22 پست
من فک‌میکردم شما باردار نمیشید🤔 توی ی پست هی راجع به اینکه مشکل دارید و‌باردار نمیشید صحبت میکردید ...

اره عزیزم معجزه شد گه شدم

الانم ۱سال اقدام‌دومی هستم نمیشم برااون تاپیک میزنم 

مشکل تنبلی دارم شوهرمن تحرکش کمه اونم معجه بود تواوج نا باباوری

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم معجزه شد گه شدم الانم ۱سال اقدام‌دومی هستم نمیشم برااون تاپیک میزنم  مشکل تنبلی دار ...

خب خدارو شکر ی بچه داری🙏💕 

ان شاالله خدا دومی هم بهت میده ولی باز اگه نشد زیاد غصه نخور همین که اولی رو بهت بخشیده جای شکرش باقیه 💕💕💕

من خواهر شوهرم مشکل داره شوهرش الان برا بار سوم ای وی اف کرده هنوز معلوم نیس گرفته یا نه 😔

خب خدارو شکر ی بچه داری🙏💕  ان شاالله خدا دومی هم بهت میده ولی باز اگه نشد زیاد غصه نخور همین ...

اره باز خداروشکر انشالا اونم یمشه فقط خدا خدا خدا بدون هیی اون میتونه نظر کنه و بارداد بشه 

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔