2777
2789
عنوان

تعطیل شده بود بعد از نوشتنم

228 بازدید | 14 پست

چه قدر جالب. فرهنگ جامعه به کل تغییر کرده. نمیدونم خوبه یا بد.. 

اما ازدواج سنتی رو بد میدونن و زن رو شی خطاب میکنن 

دوست پسر رو لازمه زندگی میدونن 

خدایا عاقبتمون بخیر کن 

نه عزیزم ازدواج سنتی خانم شی نمیشه 

با ازدواج مدرن هم خانم مرتبه پیدا نمیکنه 

کسی ک بخاد شی بدونه یا مدرن بستگی به فرهنگ و عقاید و سیستم خانوادگی طرف داره 

و با نوع ازدواج این ها مشخص نمیشه 

هممون خانم هستیم و همجنس اگ یه خانم بخاد شی بحساب بیاد همه خانم ها شی به حساب میان 

و اگر خانمی بخاد تو جامعه مرتبه داشته باشه و به دید یک مرد فرقی نداشته باشه بازم برا همه خانم ها هس 

واقعا دلیلی بر توهین دوستان در مورد ازدواج سنتی ندیدم.. خوبه ماها ک ادعا مدرنیزه بودن داریم و البته روشنفکری اساس اصلی احترام به همدیگ و نظر گفتن بدون توهین به دیگری هست 

اما نظر خودم. دوس پسر اصن برام معنی نداره 

فقط دختر ک به سن منتسب عقلی رسیده ک بتونه خودشو از بعضی نر ها نجات بده و به قصد ازدواج با فرد مورد نظر و همفکر و هم کیش و هم عقیده و خودش داره با اطلاع خانواده دوره آشنایی طی کنن هیچ ایرادی نداره 

اما بازم بر میگرده به عقیده و سیستم خانوادگی آدم و طرز بزرگ شدن آدم و

هیچ خرده ایی نمیشه گرفت 

موفق باشید 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا راجب این مسایل شخصی و عقیدتی با هم بحث می کنین😄 چرا اخه؟

بحث نکردم عزیزم .مگه پدر کشتگی داریم .فقط نظرم بود ...و اینجا هم محل تبادل نظر ...🌸

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

این که واسه دیروز و امروز نیست سالهاست که فرهنگ ازدواج سنتی عوض شده و دختر و پسر خودشون همدیگرو انتخاب میکنن توی دانشگاه و محیط کار و مهمونی...دیگه رفت و آمدی مثل قدیم نیست بین فامیل و در و همسایه که بخوان دختر انتخاب کنن واسه پسرشون توی دور همی و روضه و...اگه بود که انقدر معرف ازدواج زیادن نمیشد یه جور کاسبی راه انداختن معرفا

اصلا کاری به شی و فلان ملان ندارم هیچوقت مغزم اینجوری فکر نکرد در مورد ازدواجم هر کسی یه نظری داره به هر حال که ملاک درستی رو شما مشخص نمیکنید ! تو تاپیک مورد نظر نبودم و از روی سخن شما این حرف رو زدم ! 

اللهم صل علی محمد و ال محمد 

فرمایشتون کاملا صحیح بود، ولی این دوستی ها واسه وقتی خوبه ک بدونی اوایل ک با یکی هستی بهش حس شدید داری فکر میکنی هیشکی مثل تو نبوده و عاشقی نکرده و شما دوتا خیلی خاص هسین و...  همش کشکه. بعد از ی مدت میبینی نه واقعا این ک میگن اخلاقیات و روحیات و ذات آدم مهمه حرف چرت و قدیمی نیست، واسه مورد بعدی اول معیارهات رو چک میکنی و دیگه میدونی هیچی تو این دوست دارم های اول رابطه نیست، چشمات یکم باز میشه و سنجیده انتخاب میکنی، چون اگه اسم یکی رفت تو شناسنامت دیگه راه برگشتی نیس.

عزیزم من بعنوان یک دختر این حق برای خودم و هم جنسانم قائلم که خودمون  کیس مد نظرمون بررسی و انتخاب کنیم تابا یه دایره گسترده تر برا انتخاب مواجه باشیم 

خواستگارای سنتی من داشتم تا دلت بخاد تو موارد سنتی اکثر مادر و خواهر همه کارن و نمیزارن وصلت انجام بشه خصوصا اگر عروس خوشگل و تحصیل کرده و خانواده دار باشه  اما اگر مدرن ازراه درستش باشه یعنی س..ک س نباشه و تحت چهارچوب خیلی خوبه حداقل حسرت نمیخوری بعدها و اینکه دستت بازه ک مطابق معیارت انتخاب کنی 

خوبی سنتیا اینکه ک نیتشون مشخص تره 

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    
فرمایشتون کاملا صحیح بود، ولی این دوستی ها واسه وقتی خوبه ک بدونی اوایل ک با یکی هستی بهش حس شدید دا ...

حرف به جایی زدید اگه به سر انجام هم نرسه تجربه خیلی خوبیه !!

اللهم صل علی محمد و ال محمد 
این که واسه دیروز و امروز نیست سالهاست که فرهنگ ازدواج سنتی عوض شده و دختر و پسر خودشون همدیگرو انتخ ...

بله عیبی نداره. کلا نظرم آینه هرکسی با یه سیستم بزرگ شده... اما خب توهین چرا.... 

خیلی راحت نظرمون رو بگیم 

چون از نظر هیچ روانشناسی مشخص نشده کدوم ازدواج بهتر و موفق تر 

و یا از هیچ کدام ایرادی گرفته نشده 

من حرفم این بود چرا توهین کنیم همو 

خیلی راحت و روان بگیم به نظرمون اینطور درسته 

و در مورد فرهنگ جامعه واقعا تو دور و بریم هنوز از ازدواج سنتی بهره گرفته میشه بخاطر همین فکر نمیکردم نگاه به ازدواج سنتی اینطور باشه. 

ممنونم که نظرتون رو گفتید 🌼

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
در مورد ازدواج مدرنیته  باید بگم این نوع ازدواجی که شما ازش صحبت میکنید مدرنیته نیست و ازدواج س ...

ممنون نه منظورم به دوس پسر داشتن و بعد ش به ازدواج منتهی بشه... 

البته من چیزی که ار دوستان تو تاپیک قبلی خوندم رو نظر دادم 

و گرنه علمی ندارم در موردش که بخام هیچ کدوم رو رد کنم 🌷

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

بعد نکته بدی ک تو ازدواج سنتی 

شاید یک دختر سبزه و لاغر در نظر داماد خیلیم خوشگل باشه اما چون خانوادش یعنی مادر و خواهرش اول میرن نپسندن ب پسرم میگن مالی نبود! درحالی ک پسر ممکنه بپسنده این خودش بدی بسیار بزرگه ازدواج سنتیه نکته دیگه اینکه تو موارد سنتی خانواده ها با شرایط خیلی افتضاح پسرون میرن دنبال موردای خیلی خوب ک بنظرم تعادل رو بهم میزنن 

مثلابرا  پسری ک سیکل داره وانت داره میرن سراغ لیسانسه  و..جواب ردم بگیرن بدشون میاد تازه!

بهرحال شیوه اشنایی مهم نیست شناخت مهمه

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    
بعد نکته بدی ک تو ازدواج سنتی  شاید یک دختر سبزه و لاغر در نظر داماد خیلیم خوشگل باشه اما چون ...

کاملا درسته.... منم که بالا نظرم رو گفتم دختری که بتونه نر و مرد رو از هم جدا کنه تو عقل و دلش اونوق با اطلاع خانواده با مورد خاص خودش ارتباط داشته باشه و منجر میشه تا به شناخت کافی برسه... 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

دوستان من قصد تاپیک جنجالی نداشتم الانم بخاطر حفظ احترام هر دو عقیده تاپیک رو قفل میکنم تا توهینی به کسی نشه..

ممنونم از دوستان که نظر دادن تو تاپیک. 

لطفا خرده نگیرید از قفل شدن تاپیک 

قصدم فقط این بود که نظرمو رو تو تاپیک قبلی نشد بگم گفته باشم 

موفق باشید 🌸🌸🌸

خدایا شکرت 🙏🙏🙏