2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا به نظر من تو این مورد فرق خاصی بین ارتباط دلی و ارتباط تلفنی وجود نداره شما می تونی حرفاتو به هر روش دیگه ای بزنی چون جنبه معنوی داره حتما به امام رضا میرسه. این خط تلفن که منم اولین باره می شنوم بیشتر به نظر شبیه یه حربه ی مالیه برای پر کردن جیب مخابرات و آستان

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️
عزیزم این شماره رو بزنم مستقیم وصل میشه به خود حرم نیازی نیست با کسی صحبت کنم قبلش که وصل کنن؟

ن عزیزم میکروفن گذاشتن مستقیم وصل میشه ب حرم

التماس دعا😍

ما منتظر صبح شب یلدائیم؛آماده برای فرج فرداییم،فردا ک عزیز فاطمه می آید با"خامنه ای"ب کربلا می آییم...
والا به نظر من فرق خاصی بین ارتباط دلی و ارتباط تلفنی وجود نداره شما می تونی حرفاتو به هر روش دیگه ا ...

عزیزم حربه ی مالی نیست خیلی ها وسع مالیشو ندارن که برن ولی دوست دارن حال و هوای حرم و صدای زائرین رو بشنون

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
عزیزم حربه ی مالی نیست خیلی ها وسع مالیشو ندارن که برن ولی دوست دارن حال و هوای حرم و صدای زائرین رو ...

خب همین افراد که مسلما تعدادشون هم کم نیس از این طریق یه پول زیادی رو دارن به مخابرات میدن اگه خط رایگان نباشه، که این میشه سواستفاده از خلوص احساسات مذهبیشون. امیدوارم خط رایگان باشه 

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز