2777
2789
عنوان

چنین بچه ای داشتین چه خودتون چه فامیل?

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 37 پست
پسر خوهرشوهر من همینجوریه نوار مغز ازش گرفتن گفتن بچه وقتی ب دنیا اومده زردی داشته جدی نگرفتید آسیب ...

پس چیکارش کردن؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی کتاب داد..فرهنگ مصورفعل ها..البته پسرمن اسم رنگهارومیدونه..شمارش بلده..اعضای بدنش روبلده کلا..فعل هم تکی میگه..ولی جمله بندی نمیکنه اصلا

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
اسم کتابش چیه؟

فرهنگ مصور فعل ها..ی کتاب دیگه هم بود فرهنگ مصور اسم ها..ولی پسرم توفعل مشکل داره

پس چیکارش کردن؟

وقتی ب دنیا اومد زردی داشت، برده بودن درمانگاه دکتر درمانگاه همونجا یه قطره نمیدونم اسمش چی بود ریخته بود تو دهنش گفته بود با همین خوب مبشه ،اونا هم دیگه نبردن پیش متخصص الان دکتر گفته اون قطره بهش اسیب زده 

❤❤دختر عزیزم میدانم گفتنش کفر است اما تو  این روز ها خدایی میکنی در سرزمینم ❤❤😍😍😍😍
بردمش گفتاردرمانی ومتخصص مغزواعصاب وشنوایی سنجی..گفتن مشکلی نیست..فقط خودت توخونه روزی ۳۰دقیقه تمرین ...

من خودم چن وقته خیلی تمرین باهاش میکنم ولی گوش نمیده ولی با اهنگی.چیزی گوش میده چیزی جایی بزاره میدونه کجا.گذاشته یا خیلی چیزای دیگه باهاوشه ولی.مشکل فقط اینه که حرف.نمیزنه به زور از پوشک گرفتمش

یعنی خدارو شکر این مشکلی نیس

نه مشکلی نیست..دکتر واسه پسرم امگا۳داد..گفت خیلی موثره..خارجی شو بدین شماهم..

پسرشماهم پشت سرهم حرفایی میزنه که نمیفهمین؟یعنی تلاش میکنه چیزی بگه بهتون؟واینکه ایا دستوراتتون روکامل میفهمه واجرا میکنه؟