2777
2789
عنوان

چنین بچه ای داشتین چه خودتون چه فامیل?

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 37 پست
پسرشماهم پشت سرهم حرفایی میزنه که نمیفهمین؟یعنی تلاش میکنه چیزی بگه بهتون؟واینکه ایا دستوراتتون روکا ...

اره خیلی وقتا حرف زیاد میزنه فقط یه کلمه ازش رو میفهمم مثلا کلی در هم ووبرهم.میگه بعد میگه بریم یا بالا چیزی میگه پایین دیگه از اون میفهمم همه چی رو درک میکنه و بگم چیزی بیار میاره ولی به سختی خیلی تنبل بازی درمیاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مشکلی نیست..دکتر واسه پسرم امگا۳داد..گفت خیلی موثره..خارجی شو بدین شماهم..

راستی شما کپسوله یا قطره ست? من ویتامین ای نوشت با یه قرص ب ۱۲.    ولی امگا سه با سوزن بهش میدم خیلی بدمزه ست و بدبو به زور قورتش.میده بیشتر وقتا نمیخورتش

اره خیلی وقتا حرف زیاد میزنه فقط یه کلمه ازش رو میفهمم مثلا کلی در هم ووبرهم.میگه بعد میگه بریم یا ب ...

دقیقا پسرمنم اینجوریه..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
راستی شما کپسوله یا قطره ست? من ویتامین ای نوشت با یه قرص ب ۱۲.    ولی امگا سه با سوزن بهش ...

شربت امگا۳میدم..اونجوری که نمیتونه بخوره بدمزه هست..من روزی ۵سی سی میریزم ابمیوه میدم میخوره..ویتامین دیگه نمیدم.بعدتموم شدن امگا۳میخوام بهش سانستول بدم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
شربت امگا۳میدم..اونجوری که نمیتونه بخوره بدمزه هست..من روزی ۵سی سی میریزم ابمیوه میدم میخوره..ویتامی ...

من میترسم کلا دارو قاطی خوراکی بهش گیرم میترسم مسموم بشه. اخه نمیدونم شنیدین یا نه یه خانمی دیفین هیدرامین با شیر داده بود بچش دور از جون بچه هامون از بین برده بودش