2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو تشریف بیارید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 32 پست
قارچ شکم پر چیا میریزی توش

چرخ کرده محتویات داخل قارچ جعفری پود سوخاری پنیر پیتزا

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه آش دوغ و خودشون گفتن درست کنم نمیتونم حذف کنم

پس به جای قرمه سبزی باقالی پلو با گوشت بذارین

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
من شیر نداشتم ولی حاضر نشدم بچه خواهرم که سه ماه از بچه خودم بزرگتره میک بزنه چه برسه به اینکه مادرش ...

جانم؟😮

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من تو یه تاپیک دیگه بودم نمیدونم چطوری سر از اینجا درآوردم 

😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
😂😂😂 چرا اینطوری شد من تو اون تاپیک بودم که کی منو آورد اینجا 🤤🤤🤤 پاک کردم پستم رو

😂😂

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
من تو یه تاپیک دیگه بودم نمیدونم چطوری سر از اینجا درآوردم 

کار خدا بود اومدی اینجا تو انتخاب شدی نظرتو بگی😂😂😂