2777
2789
عنوان

با خواهر شوهر بد ذاتم چه رفناری کنم

1780 بازدید | 10 پست

من نزدیک ۱ ساله از عروسیم میگذره ، همه چی خیلی خوب بود رفتارای خانواده شوهرم باهام عالی بود و احترامم سر جاش بود ولی تا زمانی که پدر شوهرم زنده بود خیلی مهربون. بود و هوامو داشت چند ماه بعد عقدم فوت کرد و رفتار مادر شوهر و خواهر شوهرم به خصوص خواهر شوهرم عوض شدو هر کاری میکزد که من با شوهرم که برادرش میشه روابطمبد بشه یه موقعی یه حرفایی پشت شوهرم بهم زد که باور کرده بودم و نزدیک بود همه چیو بهم بزنم که فهمیدم با کلی تحقیق الکی گفته که من زندگیم بهم بخوره هیچی نگقتم سکوت‌کردم و حتی به شوهرمم در اون رابطه حرف نزدم فقط از خواهر شوهرم فاصله گرفتم و‌هنوز سوزش حرفاش تو دلم مونده ، یه مدت گذشت هنوز چند ماه از عروسیم نگذشته بود که یه بار جلو جمع خانوادگیشون که باهاشون تو سفر بودم سر یه چیز الکی شروع کرد داد و بیداد و بی احترامی بهم، من هیچی نگقتم احتراما از بین نره ولی اون هی سوسه میومد تا شوهرم جلوش وایساد و دعواش کرد ولی اون ول کن نبود ، یه مدت سر همین موضوع روابطمون از بین رفت تا رفت از براذرش عذرخواهی کرد ولی از من نکرد بازم هیچی نگفتم که روابط خواهر برادریشون خراب نشه ،تو جمع فامیلیشون همیشه بی محلی مبکنه انگار نه انگار من تک عروسشونم و بین جمعشون غریبه ام ، عقد داداشم شد هفت پشت غریبه تر زنگ زدن تبریک گفتن ولی اون و شوهرش یه تبریک خشک و خالی هم بهم نگفتن ، خیلی چیزای دیگه ازش دیدم که فقط سکوت کردم ولی ازش متنفر شدم دلم نمیخواد ببینمش خیلی بد ذات و بدجنسه حالب اینکه جلو شوهرم منو تحویل میگیره و خودشو خوب نشون میده در صورتی که همه اینا از سیاست و زرنگیشه وقتی نیست رفتارش خیلی بده حرفاش همش با منظوره و حتی مادرشوهرمم تحریک میکته با من بد باشه و اونم تازگیها از دخترش یاد گرفته و تیکه و‌کتایه میندازه واقعا نمیدونم با این ادم چه رفتاری کنم که سرجاش بشونمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی وقتا  

سکوت نابجای ما ، باعث خیلی اتفاقات میشه!

گاهی باید یه جواب قاطعانه و محترمانه داد!

گاهی باید سرسنگین تر رفتار کرد !!!

ریتم رفتار ما ؛ باید با نحوه رفتار خوب و بد دیگران  فرق کنه ... همیشه یه مدل بودن ؛ ب صلاح نیست

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

محل سگ بهش نزار توام جلو شوهرت خوب باش پشت سر بهشون محل نزار . الان من اینطوریم چون خواهرشوهرا و مادرشوهرم جلو شوهرم خیلی تحویلم میگیرن ولی همین ک شوهرم میره هی ب من تیکه میندازن

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین
تنها کاری که باید کنی اینه ازشون فاصله بگیری.اصلا هم نقطه ضعف نشون نده انقد باشوهرت کناراون گرم بگیر ...

خیلی هم حسوده هر زمان خونه ما میاد و میبینه شوهرم بهم کمک میکنه حسودیش میشه و علنی مبگه من که شوهرم دست به سیاه و سفید نمیزنه خوبه برادرم کمکت میده بعد هم میگه خونه که بود دست به هیچی نمیزد خوبه الان زرنگ شده اینجور موقع ها شوهرمم انتریک میکنه با حرفاش اونم کمک نمیکنه بهم ، خیلی حرص میخورم ازش ادم به ابن بدذاتی و حسوذی ندیدم من خودم خواهرشوهرم و یه عروس داریم هر بار میبینمش کلی قربون صدقش میرم و احترامشو میزارم نمیزارم خونه ما میاد دست به هیچی بزنه ولی خواهر شوهرم همیشه میگه وظیفه عروسه کمک کنه در صورتی که هزار بار خودم دیدم خونه مادرشوهر خودش یه جا میشینه و هیچ کمکی بهشون نمیکنه ولی من اگه تو خانوادشون جایی برم کمک نکنم تنها کسی میشینه پشتم بد میگه و شوهرمو پر میکته که چرا زنت کمک نمیکنه همین خواهر شوهرمه ، بدشانسیه من شوهرمم ازش حساب میبره و میاد تو خونه با من دعوا میکنه تو چرا تنبلی و کار نمیکنی 😐

خیلی هم حسوده هر زمان خونه ما میاد و میبینه شوهرم بهم کمک میکنه حسودیش میشه و علنی مبگه من که شوهرم ...

عزیزم تا جلوشوهرت چیزی گفت سریع جوابشوبده.یه جوابایی بده که درجا خشکش بزنه ایکبیری.نگران حرمتها واحترام نباش خواهرشوهرت ماشالا حرمت واحترامی دیگه حالیش نیست.