2777
2789
عنوان

چرا خانواده ی شوهر انقد بیشعون؟!

754 بازدید | 55 پست

اصلا همیشه سرسنگین رفتار میکنن

نمیدونم چی بگم بخدا

بحثو زیاد باز نمیکنم

ولی در حدی بیشعورن ک خواهر شوهر کوچیکم ک 7 سال از من کوچیک تره هم دم درآورده واسه من.

بخدا دختری نیستم ک بخوام این اصطلاحاتو ب کار ببرم واسه کسی😳ولی واقعا حرصمو درآوردن

خواهر شوهر کوچیکه هم از مامان باباش یاد گرفته با لحن بد ب شوهرم میگه زنگ نمیزنی حال بپزسی😡اه

انگار فقط منتظرن ما زنگ بزنیم

فک میکنن فقط عروسه بدبخت باید زنگ بزنه بهشون

دیروز بهش پی ام دادم اینجوری نوشتم  👇

سهلام...روزت مبارک دخمل 😍😛😉

یه عکس قشنگ هم فرستادم براش.

عوض اینکه تشکر کنه و ازین حرفا  این جوابو برام فرستاده👇

"سلااام  منم خووووبم" 

منظورش اینه ک چرا احوال پرسی نکردی مثلا

دلم شکست حالم ب هم خورد از رفتارش

بنظرتون کارش بد نبوده؟! یا من خیلی حساسم؟

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

خواهش میکنم نیاین بنویسین چه لوس و ازین حرفا...

واقعا لحنشون خیلی بده

شاید با نوشتن زیاد بد ب نظر نیاد

ولی لحن و رفتارشون واقعا آدمو خورد میکنه

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشعور هستن یا نه رو کاری ندارم. ولی قطعا وحی منزل نیس که همه خانواده های شوهرا بیشعورن

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

خیلی اهمیت ندید ک اذیت شید ...

روابط تونو  در حد سرسنگین بودن نگه دارید 

صمیمی هم نشید ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نه رفتارش بده.. بنظر تحت تاثیر بقیه قرار گرفته. بهتره یه حریمی رو برای خودت قائل بشی و دیگه باهاش صم ...

اره اتفاقا شوهرم گفت تحت تاثیر حرفای مامانم اینا قرار گرفته و توام دیگه براش چیزی نفرست.

همیشه خانواده شوهر پر رو هستن و پر توقع در حالی که خودشون قدمی بر نمیدارن برات توقع دارن صد قدم براشون بر داری 

من موندم چین اینا ک خدا آفریده حال بهم زنا😷😷

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

بیخیال بابا..خواهرشوهر کوچیکو کی ادم حساب میکنه اخه.. کبریت بی خطر!

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

توام عییییین خودشون رفتار کن که بفهمن دنیا دست کیه😉والا اگه بخوای بخاطر رفتاراشون حرص بخوری داغون میشی،دوراه داره،یا بی محلی یا مث خودشون بودن

😎ترجیحا دومی بهتره که بفهمن زمین گرده😉

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤