2777
2789

با سلام...

اگر خدا بخواد برای مسافرت ، یکی دو روزی میایم تبریز، خواستم ببینم برای خریدو تفریح کجاها رو پیشنهاد میکنین؟ سوغاتی از کجا بگیریم که قیمت شون مناسب باشه؟ شنیدم لباس های شیک و با قیمت خوبی داره، درسته؟ ممنون میشم تبریزی ها و اونایی که قبلا تبریز رفتن راهنمایی کنن. 

عزیز تبریز شهر خوبی برای تفریح بازارش کلی جای خرید داره پاساژهم زیاد داره 

ولی حتما با یه ترک برای خرید برو 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. لاله پارک فقط اسمش دراومده. گرونه 

اطلس 

ستاره باران 

ولیعصر هم بعضی جاهاش گرونه بعضی جاهاش خوبه.  

نصف راه که کلا لباس داره

آبرسان 

تربیت هم خوبه

بازار تبریز دیدنیه

ائل گلی تبریز

موزه قاجار

میشه برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️                   

سلام دوست عزیز من چند ماه پیش رفتم 

حتما جلف برو اگه پاس داری نخجوان هم میتونی بری

کندوان خانه هایی داخل کوه داره دیدنش خالی از لطف نیست

جلفا عالیه هم دیدنی هم خرید همه چی ارزونه

خود شهر تبریز ی عالمه موزه و جای دیدنی داره همشو با اتوبوس می تونی بری

سعی کن بیشتر با اتوبوس بری  از مردم خوب تبریز سوال بپرس خوب راهنمایی می کنن مردم خوبی اند

واسه خرید پاساژ لاله پارک.اطلس .برج شهر و میلاد نور سر بزن.

تفریحی ائل گلی خوبه.سوغاتیم همه جا میتونی پیدا کنی.ولیعصر کلی باقلوا ترک داره .اگ جای شلوغ خوشت میاد بازار تربیتشم  هس.ک من خودم نمیپسندم!.همون اولیارو ک گفتم برو

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

جلفا هم دوساعت تا تبریز راهه

کلیسا سنت استپانوس

کلیسا ننه مریم

آبشار آسیاب خرابه خیلی قشنگه

و کلی جای دیدنی

کندوان هم نزدیک تبریزه اونجا هم قشنگه

فقط باقلوا ترک خیابان خیام نزدیک مسجد امام خمینی خیلی خوشمزه هست

میشه برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️                   
سلام دوست عزیز من چند ماه پیش رفتم  حتما جلف برو اگه پاس داری نخجوان هم میتونی بری کندوان خان ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت... 

ما هیچ وقت شمال غربی کشور مسافرت نرفتیم. برای همین خیلی نا آشناست اون طرف برامون... 

جلفا چقدر تا تبریز راهه؟ 

نخجوان که بخوایم بریم دم مرز خودشون روادید میدن؟ 

واسه خرید پاساژ لاله پارک.اطلس .برج شهر و میلاد نور سر بزن. تفریحی ائل گلی خوبه.سوغاتیم همه جا میتو ...

ممنونم... 

اتفاقا من و همسرم عاشق بازارهای قدیمی و سنتی هستیم انشالا بازار تبریز هم حتما میریم.