2777
2789
عنوان

چیکارکنم حق با کیه؟😥😥😥😥

336 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها

شوهرم مغازه جدیدش نزدیک مغازه بابامه

بعد کلا ماباخانواده خودم خیلی رفت وآمد داریم

وباهم راحتیم 

فقط بابام یه اخلاقی داره که بااینکه تودلش چیزی نیس ودلسوزم هس حرفایی میزنه ک شوهرم ناراحت میشه گاهی

مثلاهمین آخری یه بنده خدا میاد مغازه بابام میگه آره دامادت فلان مغازه روگرفته طفلک واسش نمیصرفه واینا

بعد بابام گفته نه بابا این پسرفلانیه(پدرشوهرم مایه داره 😒😒😒)ولی خب یه قرونم تاحالا کمک نکرده وحتی قرضم نداده

ودرادامه گفته ولی باباباش مشکل خوردن فعلا ازجای باباش اومده ومن اینجا رو واسش پیداکردم واجاره کردم

درحالیکه خودهمسرم پیداکرده بود البته بابام سه میلیونی بهمون قرض داد ومابرگردوندیم بعدش

بعد این آقاهه میره ب همسرم میگه حرفای بابام رو

وشوهرم ناراحت میشه ب بابام باناراحتی میگه چرا گفتی

بابام گفته میخاستم ب دیده تحقیر ب تو نگاه نکنه

شوهرم میگه مگه من چ کردم ک بخادتحقیرنگام کنه غلط کرده تحقیرنگام کنه

خلاصه سراین دلخوری میشه

اینم اضافه کنم بابام اینا خونشون روازین محله مغازه بابام بردن خیلی دورتر

وخواهرم بخاطرکاروزری میومد خونه ما حدود سه هفته وبابامم چون گناه داش راهش دوربود شوهرم میگف بیاد خونه ما

الان بعد این قضیه بابام نمیادخونمون ودنبال خواهرم میره بعدکارش میرن پارکی رستوران ناهارمیخورن بعدم میرن سرکارشون وشبم میرن خونه

همسرم میگه ینی چی بابات قهرکرده زشته والا

وخیلی ناراحته

منم خیلی ب دلم اومده😢😢😢😢😢

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول تقصيربابات بودفكركنم ولي چطور دلت ميادباباتوخواهرت توپارك ورستوران غذابخورن عزيزم. اشتيشون بده

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

خب بابات نباید اینطوری میگف الانم شاید نمیخاد چشم تو چشم بشن نمیادخونتون

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
اول تقصيربابات بودفكركنم ولي چطور دلت ميادباباتوخواهرت توپارك ورستوران غذابخورن عزيزم. اشتيشون بده

صدبار زنگ زدم گفتم بیاین گفتن نه

چکارکنم 

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙

ناراحت نباش عزیزم بنظر من زنگ بزن با پدرت صحبت کن خودت سعی کن رابطشونو بهتر کنی

با شوهرت هم حرف بزن از خوبیای پدرت بگو یه جورایی سعی کن دیدشون نسبت بهم عوض شه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

بابات سنی ازش گذشته اگه در حد همین حرفاس ، شوهرت از دلش دربیاره و ازش بخواد دیگه اتفاقات زندگیشو  جایی نگه . همه چیز حل میشه 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

اولا کار اون بنده خدا که خبر برده خیلی زشت بوده...بعد ممکنه باباتون شرمنده باشه...بهتره شوهرتون یه روز بره در مغازه باباتون برای ناهار دعوتش کنه تا کدورتها رفع بشه

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم