2777
2789
عنوان

کسی اینجا انگلیس زندگی میکنه؟؟یا رفته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16736 بازدید | 70 پست
iكينگز كالج لندن دانشگاه خوبي است. اما به نظرم تخفيف و بورسيه به راحتي نمي ده..

اها...پرسیدم میگن داروسازی رو قبول میکنه از اول بخوام برم..که میشه ۴ سال دوره...ولی اره به راحتیم پذیرش نمیدن کلا دانشگاهاش....ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دیگ تا زبان اوکی نباشه که نمیشه ازمون داد چون زبان مهمه اره دیگه هرجایی هزینه های خودسو داره&nb ...

اره من بدیش اینه که متاسفانه ایلتس رو نگرفتم تنبلی کردم😑

برو ترکیه ژنتیک رو بخون یا هررشته ای که مد نظرت هست چهارسال یا پنج سال طول بکشه خیلی راحت میتونی بعدش بری لندن چون ترکیه و دبی ....بعد از پنج سال میتونی اقامت لندن رو بگیری 

دختر خالم پونزده ساله اونجاست

هیچی نداره

تا سیتیزن نباشی هیچی حسابت نمیکنن

نه استخدام

نه خرید ملک و ....

برای درمان میاد ایران

میگه دکتر خوب ندارن

باشه هم گرونه وحشتناک

مردمش مثل ایران خونگرم نیستن

الویتشون خودشونن

اونجا ارایش کردن یعنی موارد فروش یا خرابی

امنیت از نظر مساءل خانمها کمه

حتما باید یه ادم درست و حسابی برای هم اتاقی یا .... داشته باشی

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
برو ترکیه ژنتیک رو بخون یا هررشته ای که مد نظرت هست چهارسال یا پنج سال طول بکشه خیلی راحت میتونی بعد ...

اقامت برام مهم نیست...مهم رتبه دانشگاهش هست...خب ترکیه کجا و انگلیس کجا....از نطر رتبه علمی برام مهمه دانشگاش همون ۵ سال مهمه دیگه

من ٣ سال پيش به مدت بك هفته رفتم

اونجا همه چيز خيلي گرونه، حتي كرايه تاكسي

دخترخالم اونجا درس ميخوند، هزينه مدرسه كه ميرفت به پول ما سالي نزديك به ٢٠٠  ميليون بود، البته تنها زندگي ميكرد، هزينه مدرسه و جاي خوابش بود

مردمش هم خوب بودن، ببين خوب و بد همه جا هست، ديگه خودت ميدوني كه رفتارشون مثل ما نيست، اخلاقشون خوبه، به ظاهر خيلي صميمي نيستن اما مودبن، واقعا سرشون به كار خودشونه، دختر خاله من تو مدرسه دوتا دوست خيلي صميمي پيدا كرد كه يكيشون همون انگلسي بود اون يكي هم ايتاليايي، در كل راضي بود اما در نهايت يه وقتايي يه گله هاي خيلي كوچولو مي كرد كه طبيعيه به خاطر اختلاف فرهنگ ها

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...
اقامت برام مهم نیست...مهم رتبه دانشگاهش هست...خب ترکیه کجا و انگلیس کجا....از نطر رتبه علمی برام مهم ...

خب من میگم بخونی اونجا میتونی راحت ادمشو بدون هیچ درسری بری انگلیس یا لندن یا..

دختر خالم پونزده ساله اونجاست هیچی نداره تا سیتیزن نباشی هیچی حسابت نمیکنن نه استخدام نه خرید مل ...

اره منم تو مطب دکترای اینجا دیدم طرف از انگلیس با کانادا اومده ایران میگفت اونجا خوب نیست....ولی به سوال چطوری هزینه ها بالاست؟؟اگه کسی اونجا کار کنه و پول در بیاره که با پول خود کشور حساب میشه پس هنوزم هزینه بالاست؟؟؟

من ٣ سال پيش به مدت بك هفته رفتم اونجا همه چيز خيلي گرونه، حتي كرايه تاكسي دخترخالم اونجا درس ميخو ...

خب ببین هزینه ها برای ما به پول ما گرونه...نه؟؟به پول اونا که گرون نیست هست؟اخه اونا پوند میگیرن پوند هم میدن

بهتر از ایرانه واقعا من داداشم اونجا زندگی میکنه هر از گاهی چندماه میرم میمونم عالیههههه بهتر از ایر ...

اره خب خوبه...ولی مثلا من خوشم نمیاد از ترکیه...یا از هند و خیلی کشورای دیگه...