2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فشار بالا خطرناکه گلم شما افت فشار داری همیشه سعی کن چیزهای شیرین بخوری

عزیزم چون دیابت ددارم دکتر بهم رزیم داده با این رزیم هم همیشه فشارم پایینه

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

تکون ها آروم تر شده، مثلا هی یه جا اروم قلمبه میشه، می‌ره بالا و پایین ولی لگد زدن کمتر شده..

ورم هم خدا رو شکر ندارم...ولی اصلا نمیتونم زیاد سر پا به ایستم...ماهیچه زیر شکمم هم معمولا درد داره..

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

منم ۳۵ هفته هستم تکونهاش کمه ولی شدت دار هست وزیر شکمم درد داره

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
تکون ها آروم تر شده، مثلا هی یه جا اروم قلمبه میشه، می‌ره بالا و پایین ولی لگد زدن کمتر شده.. ورم ه ...

دقیقا واسه منم یه جا قلمبه میشه.میخوام به پهلو بخوابم همش میترسم یه چیزی بشه از فشار

دقیقا واسه منم یه جا قلمبه میشه.میخوام به پهلو بخوابم همش میترسم یه چیزی بشه از فشار

دکتر به من گفت اتفاقی نمیوفته...منم همین حس و دارم ..وقتی به پهلو میخوابم فکر میکنم دارم لهش میکنم..

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

تکوناش برا منم از ۳۳ هفته کم شده و اروم..کف پاهام خیای درد میکنه نمیتونم سرپا واستم..‌استخون دنبالچم هم درد داره..خستم و همش دوست دارم بخوابم اما در عین حال خیلی بد خواب و کم خواب شدم...