2777
2789
عنوان

خواسته ی خانوادم درسته ؟

365 بازدید | 32 پست

گیر دادن بعد عروسی بیاید طبقه پایین ما بشینید 

االبته پول رهن میگیرن ها اما خیلی کمتر از ارزش واقعی خونه 

به لحاظ مالی خیلی به نفعه اما در کل حس خوبی ندارم ب این قضیه 

وقتی بهشون میگم نه مامان و بابام خیلی ناراحت میشن 

چیکارکنم بنظرتون مشکلی پیش میاد این کار و کنیم ؟

کلا مخالف زندگی کردن

کنار خانواده هام

حریم ها و احترام ها  ، 

با یه ذره فاصله گرفتن حتی ،

بیشتر حفظ میشه ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد دوسال اینکارو کردم دقیقا مثل شما پول رهن دادیم ولی کمتر 

راضیم اما باید سعی کنی حدوحدود رو رعایت کنی تا همیشه روابط خوب بمونه

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

دوری و دوستی بهتره‌پس فردا اگه دعواتون شه صدای شوهرت بره بالا خانوادت به دفاع از شما میان کارو خراب تر میکنن.البته این از نگاه منفی بود امیدوارم هیچوقت دعوا نباشه بینتون.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

مثلا من توی هفته همون یک وعده رو میرم نه بیشتر

خیلی خودمو زندگیمو قاطی نکردم برای همین خداروشکر مشکلی نیست

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

اگه همسرت راضیه و میدونی احترامشونو حفظ میکنه به نظرم خیلیم عالیه نزدیک خونوادت باشی

و اینکه از لحاظ اقتصادی هم براتون به صرفه هستش

ولی اگه حتی یه درصد احتمال میدی در آینده خونواده ی شوهرت نارضایتی کنن و به همسرت منتقل کنن به نظرم نرو،به دردسرش نمی ارزه

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

من یه سال بعد عروسیم رفتم همین کار رو کردم اتفاقا من و شوهرم و مادر و پدرم راضی بودیم 

تا اینکه داداشم دید ما با هم خیلی خوبیم اونم گف من میخام بیام دیگه تو بدترین شرایط ممکن خونه رو خالی کردیم اصلا هم باهم خوب نیستن اونجا از وختی رفتن هیچکی خونه بابام پاشو نمیزاره 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

من اگه بابام میذاشت اینکارو میکردیم ولی اگه شوهرت واقعا نداره و پسر خوب و قدر شانسیه و بعد جبران میکنه و مثل پسر میشه واسه خانوادت ک از جون بهشون احترام بذاره و کمکت کنه خوبه من الان بابای بنده خدام ماشین سی میلیونی کذاشته زیر پام آقا داماد ک شوهر بنده میشن اونبار بحثمون شد میگه بابات عتیقست واست کاری نمیکنه گفتم پس اون ماشین قراضتو انداختی اونجا بیست چهار ساعت پشت ماشین من رانندگی میکنه هیچی هست اره؟!!انگار کورها قبلا رو نمیبینه الان ب بعدم میبینه