2777
2789
عنوان

درد کف پا در بارداری

8386 بازدید | 18 پست

سلام همگی.من الان تو هفته ۳۰ بارداری ام.حدود سه هفته ای هست ک صبح ها وقتی از خواب بیدار میشم کف پاهام ب شدت درد میکنهو رو زمین میذارم درد داره.طی روز خیلی کمتر میشه.اما باز فردا صبحش درد میکنه.فک میکردم از کفشامه عوض کردم و تاثیری نداشتت.کسی بوده اینطور؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها چقدر بده....انگار پاهامو روی یک عالمه میخ میذارم...کاش زودتر ب دنیا بیاد دخترم واقعا خسته شدم ...

وای وای من از درد لگن دیوونه شدم خواب ندارم نمیشه راه رفت.واقعا کاش زودتر به سلامتی تموم بشه

بچه ها چقدر بده....انگار پاهامو روی یک عالمه میخ میذارم...کاش زودتر ب دنیا بیاد دخترم واقعا خسته شدم ...

ببخشید عزیزم میشه یه سوال بپرسم توتایپکت اخه هرکاری کردم خودم نتونستم تایپک بزنم

با چنگال ماست خوردن توی فرقه ی مامنطقی ترازاینه که ازجات بلندشی بری قاشق بیاری

مرسی گلم .امروز دوتابی بی چک ب فاصله 5ثانیه استفاده کردم یکیشون رنگش یکم مشخصتره یکیشون خیلی معلوم نی من واقعا گیج شدم نمیدونم چکارکنم 

با چنگال ماست خوردن توی فرقه ی مامنطقی ترازاینه که ازجات بلندشی بری قاشق بیاری

سلام عزیزم خوبی؟؟؟

موقع بارداری طبیعیه....

پات ورم که نداره؟؟؟به نظر من یکم روغن شترمرغ بخر بزن بزن بهش....دوتاپاهات درد دارن؟؟؟؟؟به نظرم روشون راه بری بهشون فشار میاد...یه جا بشین راه نرو.....خییللیی که دردش شدید شد تو تشت آب سرد ماساژ بده پات...البته با سرکه هم روش بریزی بهتر میشه

دست از طلب ندارم تا کام من برآید/یا جان رسد به جانان یا جان ز تن در آید