2777
2789
عنوان

قبل از اقدام چه مکملی مصرف کنم؟

208 بازدید | 16 پست

سلام خانما من تصمیم دارم چند ماه دیگه اقدام به بارداری کنم.بهترین مکمل های قبل از اقدام کدوما هستن و اینکه شوهرم هم لازمه مکمل های خاصی مصرف کنه یا باید آزمایش بده؟؟؟ در کل آقایون هم فولیک اسید یا ... باید بخورن یا فقط مخصوص خلنم هاست؟؟؟ اگه کارهای دیگه ای به غیر از تغذیه هم هست که قبل از اقدام باید انجام بدم راهنماییم کنین لطفا🙏🙏🙏

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دوتون فولیک اسید و ویتامین ای بخورید هورمون های جنسی تقویت میشن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
این کپسول ها هستن که از همه نوع ویتامینا دارن از اونا نخورم؟

هر روز نخور هفته اي ٢ تا با يه قرص جوشان،من خودم نميخوردم ولي شوهرم يه موقع ها نه مرتب

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

من بار اول كه باردار شدم قرص سولفات منيزيم و ويتامين و خلاصه هر چي بگي ولي سقط شد دفعه بعد خدارو شكر هيچي نخوردم ولي بچم موند،فوليك اسيد مهمه بقيه اش چرته

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

قانع شدم. پس فولیک اسید ۴۰۰ و هفته ای دو تا ویتامین ای بخورم کافیه دیگه؟ چیزی جا نموند؟ نمیدونم چرا خیلی استرس دارم اصلا دست خودم نیست

الآن حتما میگین اگه میدونی خب چرا از ما میپرسی؟ حقیقت اینه ک۶ با این وضعیت بد اقتصادی نمیتونم هر دقیقه برم این دکتر اون دکتر. چون میخواستم حد اقل این دو سه ماه رو الکی پول ویزیت و ... ندم از شما ها که تجربشو دارین میپرسم. خواهشا اگه چیز دیگه ای هم میدو نین کمکم کنین