2777
2789

سلام دوستان من یه مشکل از بچه گی داشتم اونم لاغری بود خیلی کارا کردم اما فایده نداشت الان وزنم ۴۵ کیلوه بعد ازدواج هم این قضیه برام مهم تر شده تورو خدا اگر راه حلی برای این مشکل دارین کمکم کنین فقط کسی نگه بخور که انقدر این کلمه رو بهم گفتن حالم بد میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چاق ها از کلمه نخور بدش میاد لاغر ها از بخور!

باید بری سراغ غذاهای پرکالری و کم حجم!به جای اب دلستر بخور!اجیل زیاد بخور مخصوصا بادوم هندی که کالریش از یه بشقاب برنج بیشتره!سیب زمینی سرخ کرده وسس مایونز هم عالیه!تحرکت رو هم تا جایی که میتونی کم کن

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

ببین قد همسر من 186وزنش64بود یعنی هرکار بگی کرد وزنش تکون نمیخورد ولی بارژیم سنتی یعنی خوردن صبحانه سه قاشق پر ارده شیره عسل شبا 14تا بادم 7خرما3انجیر3زیتون تو روزی به مقدار زیاد مویز والبته قرص زینک وزنشو رسوندم 76کیلو:-o 😍البته هنوز ده کیلو دیگه باید اضافه کنه این رژیم چهل روز بگیر حتما تاثیرشو میبینی

من همیشه رژیم لاغری دارم اصلا لاغر ها درک نمیکنم همیشه حسرت غذاهایی خوشمزه رو دارم چه جور با اینهمه غذاهایی خوشمزه و رنگارنگ لاغر میمونین  تو رو خدا سما به ما بگین چکار میکنین واقعا هیچی نمیخورین