2777
2789
عنوان

عکس رنگی کی انجام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 123 پست
سعی کن گرد و بادام پسته شیره خرما سیاهدانه وفلفل سیاه  دارچین وزنجفیل باهم قاطی کنی هرروزه ناشت ...

اره اتفاقا میخورم ان شاءالله نتیجه بگیرم

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
یکی دیگه هم کاخ رو بهم معرفی کرد پس برم اونجا انگاری بهتره

آره چون نسبتا شلوغه به نظرم بهتره، کارشون رو بلدن

نگران هم نباش اصلا چیزی نیست و خودشون میپرسن اگه دردت زیاد شد، قطع میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره چون نسبتا شلوغه به نظرم بهتره، کارشون رو بلدن نگران هم نباش اصلا چیزی نیست و خودشون میپرسن اگه ...

ممنون عزیزم

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
ان شاءالله دردنداشته باشی برو بی زحمت بمنم خبر بده من میگم نرم اما ازیه طرف میگم هرچی ک هست بزار تحم ...

سلام عزیزم.. من امروز عکس رنگی انجام دادم... اول اینو بگم من آستانه دردم خیلی پایینه نمیخوام بترسونمت ولی واقعا دردش برام وحشتناک بود... بازم میگم من طاقتم خیلی کمه... دکتر گفت چه نازنازی هستی... الحمدلله همه چیز خوب بود فقط یکی دو تا توصیه مهم که با رعایتش فکر نکنم اذیت بشی... یک اینکه موقع تزریق کامل کامل خودتو شل کنی... و یکی دیگه اینکه به دکتر بگی خیلی خیلی آروم تزریق کنه... 

ببین سه بار تزریق کرد دفعه اول و دوم وحشتناک بود دردش چون خودمو سفت کردم ولی دفعه سوم کاملا خودمو شل کردم و گفتم تا میتونه آروم تزریق کنه و این سومی واقعا خوب بود و اذیت نشدم.. اگه اشتباه منو نکنی ان شاءلله که راحت انجام میدی عزیزم🌷