2777
2789
عنوان

ذخيره سلولهاي بنيادي بندناف

544 بازدید | 14 پست

كسي هست كه خون بند ناف نوزادش رو در پژوهشگاه رويان ذخيره كرده باشه ؟؟؟؟قبمتش رو ميدونم گفت ٢٩٠٠بديم با سالي ١٢٠هزار 

گفتن واسه سرطان خون استفاده ميشه

لطفا اطلاعاتتون رو بفرماييد

لايك نكن مرسي اه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخواستم هم اینکارو انجام بدم هم دندون شیری رو  ولی تحقیق که کردم دایی یکی از آشناها اونجا ...

وا مگه ميشه پس اين همه توي ماهواره تبليغ ميكنه ايران دومين كشوره كه دردمينه پيوند سلولهاي بنيادي سرطان فعاليت داره الكبه

لايك نكن مرسي اه
وا مگه ميشه پس اين همه توي ماهواره تبليغ ميكنه ايران دومين كشوره كه دردمينه پيوند سلولهاي بنيادي سرط ...

پیوند میکنن ولی نه الزاما با سلول های بند ناف.خیلی وقتا ازبستگان یا کسانی که شباهت ذاره نمونه خون هاشون استفاده میکنن.ببشتر حرف اینه نمیتونن خوب نگه داری کنن و البته تو قرارداد هم.ذکر میشه همه اینا .من خواهرم یه مدت تو بخش خون بیمارستان شریعتی بود همون قسمت پیوند مغز استخوان اونم همینو به من گفت.و تازه در بهترین حالت تا بیست سال میشه از نمونه استفاده کرد.ولی در کل اگه خودشون نگه داری میکردن برای همه و همون زمان هم هر کی لازم داشت استفاده میکردن خوب بود.البته من اطلاعاتم مربوط به 5 سال پیشخست.شاید الان متفاوت باشه