شوهرم شبا پیش مامانشه..هروقت که من نیستم ازش پول میگیره..اصلا هم به فکر این نیست که الان تو شرایطی هستن که به پول احتیاج دارنو منکه کمکشون نمیکنم حداقل ازش نکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥 خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
عزیزم اگه فهمیدی به منم بگو.شوهر من از ۲۲سالگی کار کرده و تا ۳۵سالگی که ازدواج کرده حقوقشو دودستی تقدیم مادرجان میکرد.الان که ازدواج کرده مادرشوهرم هنوز توقع داره.گاهی آههههه میکشه هییییی یادش بخیر، از زمانی فرزاد ازدواج کرده حسرت یه رستوران به دل من مونده.بعد شوهرم تو رودرواسی مجبوره مادرجانو شوهر گردن کلفتشو سه تا خواهر شوهرو و شوهراشونو بچه هاشونو که مادرشوهرم قبل از رفتن به رستوران خبرشون کرده که ما داریم میریم رو ببره رستوران! گاهی هم برادرشوهرم که مجرده به شوهرم زنگ میزنه و ازش پول قرضی میگیره و پس نمیده بعضی وقتا هم خواهرشوهرا که شوهرا گردن کلفت دارنم میان به بهانه پوشک بچه و قسط وام از شوهرم پول میگیرن، من اوایل خیلی حساس بودمو جیغ میزدمو اعتراض میکردم اما شوهرم سنگ روی یخم میکردو میگفت پسر بزرگ کردن، وظیفمه منم خیلی ناراحت میشدم.الان که زایمان کردم و سرکار نمیرم و خرج خونه ناخواسته بخاطر مخارج نی نی بالاست، دیگه براشون خرجی نمیکنه چون نداره که خرج کنه، البته وقتی هم بهشون پول نمیده ناراحتم میشن😅اما دل من خنک میشه بهشون نه میگه
خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
عزیزم اگه فهمیدی به منم بگو.شوهر من از ۲۲سالگی کار کرده و تا ۳۵سالگی که ازدواج کرده حقوقشو دودستی تق ...
واااای خدا چهم آدمای مفت خور و بیشعوره خجالت نمیکشن اسم خودشونن میزارن پدر مادر یه ذره بچشون و درک نمیکنن نمیگن زحمت میکشه پرو ها
من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥 خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤