2777
2789
عنوان

خانما متعهل یه دقیقه بیاید😓

814 بازدید | 68 پست

سلام..راستش من از ازدواج میترسم😓یعنی بیشترش بخاطر یه مسئله ای هست...راستش من ۱۸ سالم بود فهمیدم لک لک و اینا دروغه😂😂(میدونم خیلی دیر فهمیدم)ولی خب از همون موقع تا الان که ۲۳ سالمه خیلی میترسم...اصلا اسم ازدواج میاد و به اون فک میکنم تنم میلرزه...از بار اول..از ترسش...میدونید منظورم چیه دیگه....😞ترس به کنار...راستش اصلا بهش فک میکنم میبینم روم نمیشه...اصلااا...برا همین میگم من هیچ وقت ازدواج نمیکنم😥فک کنم یه طوریم نزارم طرف بهم دست بزنه چه برسه به...واقعا کم رو هستم😖بیشتر ترسم از ازدواج فقط همین مسئلس که خب روم نمیشه به کسی بگم چرا دوست ندارم ازدواج کنم😞😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی با فرد مناسب و با فهم و شعور  مواجه شدید

نظرتون نسبت ب ازدواج تغییر میکنه

مشاور رفتن و ... هم بهتون کمک میکنه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ازدواج ک کنی خودت درست میشی.همه اولش همینجورن

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔

اولا این که متاهل....و دوما تو چقدر شبیه منی.من نوزده سالمه اصل قضیه رو دو سال پیش فهمیدم.حتی از لمس شدنم متنفرم چه برسه به... 

حالا بقیه ترسهام به کنار.

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...