2777
2789
عنوان

به نظر شما یه...

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 26 پست
ببین الان بیش‌تر مشکلات زنا سر همینه ک‌شوهراسون نمیدونن تو پریود با زن چجور رفتار کنن  ی تاپیک ...

عزیزم دیگه گذشت اون زمون که مردا نمیدونستن الان دیگه همه بچه ها همه چیو میدونن پس دلیلی نمیخواد از زبون یه زن بشنوه و عادی بشه براش

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

هروقت سوال کرد تا حدودی توضیح میدیم ..اما س ک س باید هروقت نشانه های بلوغ دیدیم کامل بگیم..البته همیشه سوالات اینچنینی بچه رو با سوال چطورر مگه یا تو چی میدونی جواب بدید تا بفهمید چی باعث ایجاد سوال شده

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها اینا مسائلیه که هرکسی باید بدونه چه پسر چه دختر  پسرای نوجوون هم باید بدونن که بفهمن چط ...

من ب پسرم تقریبا دوازده سالگی تا پونزده سالگی میگم هرچند تو مدرسه بهشون یاد میدن

الان پنج سالشه همیشه بهش میگم هیچ‌وقت سر یدخترداد نزن با دخترا باید آروم حرف بزنی 

اگه یروز زن گرفتی نبینم سر زنت داد بزنیا چون تو پادشاهی زنت پرنسس

بعد امروز منو باباش ی بحثی کردیم باباش داد زد 

خیلی ناراحت ب باباش میگه مگه مامان پرنسس تو نیس اگه توپادشاهی نباید سرش داد بزنی

😄😄😄

من دوست دارم پسرم ی دختر و واقعا خوشبخت کنه 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
عزیزم دیگه گذشت اون زمون که مردا نمیدونستن الان دیگه همه بچه ها همه چیو میدونن پس دلیلی نمیخواد از ز ...

بله همه بچه ها میدونن ولی کی بهشون‌میگه؟؟دوستاو همسناشون!که اونام از اینترنت یا فیلم های پ یاد گرفتن!این نوع آموزش وحشتناکه😐😐😐باید یه آموزش درست وجود داشته باشه.

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
عزیزم دیگه گذشت اون زمون که مردا نمیدونستن الان دیگه همه بچه ها همه چیو میدونن پس دلیلی نمیخواد از ز ...

نه باور کن همینجا تاپیکشو دیدم باورت میشه 

ولی شاید نسل بعد یکم چشم و گوش بازتر باشن

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
ما هرچی الان میکشیم از عدم اگاهی مردامونه

کاش اونقدری که تلاش میکنن تو مسائل جنسی آگاه بشن ، تلاش کنن تو مسائل روانی و اجتماعی هم آگاهی پیدا کنن که اینقد امار طلاق و دعوا و درگیری بین زوجین زیاد نباشه

آفرین مامان نمونه

فدات

تو هر سنی بنظرم با توجه ب سنش ی چیزایی باید بدونه ک وقتی بزرگ میشه ملکه ی ذهنش باشه

بچه تو سن 3 تا 4 سالگی باید اعضای خصوصی بدنشون بشناسن و بدون هیچ کس حق دست زدن و دیدن جاهای خصوصی کسی و نداره ..یاد بگیره در این مواقع جیغ داد بزنه فرار کنه و تمام مسائل اینچنین مثل پیشنیاز برای دانستن باقی مسائل جنسی است ..از همه مهم تر بچه باید باپدرو مادر صمیمی باشه وگرنه اگه چیزی هم پیش بیاد یا ببینه براتون تعریف نمیکنه تا کمک کنید به موقع بهش

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves
کاش اونقدری که تلاش میکنن تو مسائل جنسی آگاه بشن ، تلاش کنن تو مسائل روانی و اجتماعی هم آگاهی پیدا ک ...

تربیت از خانواده شروع میشه 

سهم خانواده از جامعه بیشتره

اگه همه مثل استارتر شعورشون برسه که به همه جنبه های تربیتی توجه کنن پسرهامون وقتی بالغ میشن مرد واقعی میشن

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !