2777
2789

با سلام، نوزاد من 3 ماهه است، تا دو ماهوی خیلب خوب وزن گرفت، اما توی ماه سه خیلی کم شیر میخوره تقریبا هر دو تا دو ساعت و نیم، حدود پنج دقیقه شیر میخوره چیکار کنم بیشتر شیر بخوره خیلی هم بازیگوشه و فقط شبا خوب شیر میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم سه ماهشه هر دو سه ساعت میخوره اونم نهایت ده دقیقه یه ربع یا کمتر نمیدونم شیرم کمه یا خودش نمیخواد

شبا هم دیرتر میخوره 

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

نه، شیرم خیلی زیاده، پسرم هم خیلی خوب میخورد، اما فک کنم الان واسه بازیگوشیش هس که توی روز نمیخوره، رفلاکس هم داره، انگاری همش ترش میکنه و شیر توی گلوشه، شکمش هم چند روز یکبار کار میکنه، ولی قبلا که خوب شیر می خورد روزی دو تا سه بار مدفوع داشت، ولی هم چنان شیر خودمو میدم و شیشه نمیدم چون یه هفته شیرمو دوشیدم و با شیشه دادم دیگه خیلی کم سینه میگرفت دیگه با شیشه بهش ندادم