2777
2789
عنوان

گوشی بازیه شوهرم مشکوکه ایا

277 بازدید | 24 پست

بچه ها دو سه روزه شوهرم تا میاد خونه میفته رو گوشیش تا شب دیشب ساعت ۳ از خواب پاشدم دیرم بازم با گوشیش داره ور میره تا ۷ صبح.. 

صبح ک رفت دستشویی گوشیشو چک کردم خبری نبود ازش بهش گفتم دیگه داری میری رو مخم میگه بخدا مشکل کاری پیدا کردم خوابم نمیبره عصبی ام اکثرا هم تو کانال بی بی سیه .. نمیدونم بهش شک کنم یا نه ما ۵ ماهه ازدواج کردیم نی نی تو راهی هم داریم خیلی دلشوره دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شکت عوارض گشتن تو نینی سایت هست😐

منم فکرم مشغول باشه کلا خواب به چشمم نمیاد😐

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

خب برو بغلش بهاب طوري ك ببيني نگو نورش اذيت ميكنه ك قطع كنه بگو راحت باش ميخام كنارت باشم همين ببين چيكار ميكنه

شوهر منم شبانه رو تو گوشيه ولي هر دفعه ميرم سرش تو كلشه

البته منظورم تايمي ك خونه اس

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

عزیزم شوهر منم یه مدت اینجوری بود،عصبی و کلافه بود،مشکل کاری داشت،الکی گوشی دستش بود اخبار ورزشی و اخبار علمی میخوند،دلم آتیش میگرفت واسش،هرجوری بود خودش رو سرگرم میکرد که ذهنش سمت مشکل نره،از استرس تمام موهاش توی دوماه ریخت،خدارو شکر الان بهتره،گیر نده بهش سعی کن آرومش کنی،اما حواست هم بهش باشه یهو اشتباه بدی نکنه