2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا چیزی تو بارداریم هوس نکردم،

فقط به بوی اسفند و پیاز و خورشت قیمه و کباب حساس بودم،

از بوی همسرمم بدم میومد

از کشو های لباسام حالم بد میشد، شاید باور کردنی نباشه، اما باز کردن کشو لباس همانا و...... همانا

خیلی بد بود😑

❤️امیدوارم به رحمت خاص پروردگار❤️
من اصلا ویار ندارم . شوهرم میگه تو واقعا حامله ای نه حالت تهوعی نه خستگی نه ویار شکمتم که زیاد درنیو ...

منم مثل شمام بعضی وقتا خودمم شک میکنم جنسیت نی نیتون مشخص شده؟

قبلنا من فکر میکردم که ویار به چیزهایی که زن باردار دوست داره بخوره و علاقه دارن میگن الان فهمیدم کلا داستان چیز دیگست 😁والا من که چیزی دوست ندارم 

استارتر منم هفته 15 هستم تو احساس ورم یک طرفه قسمت رحمت زیر شکم نداری ؟

خانم های دیگه اگه میدونن لطفا جواب بدید من الان 3 روزه احساس ورم یک طرفه سمت چپ دارم که هی میاد و میره و ثابت نیست چرا اینجوریه !جمعه پیاده روی زیاد داشتم بعدش اومدم خونه دراز کشیدم دیدم کل رحمم ورم کرده و فشار داره بعد اون هی یه طرفه ورم دارم 😐

قبلنا من فکر میکردم که ویار به چیزهایی که زن باردار دوست داره بخوره و علاقه دارن میگن الان فهمیدم کل ...

نگران نباش عزیزم نی نیت داره حرکت میکنه نی نی یا طرف راسته رحمه یا طرف چپ ان شاالله سالم و سلامت به دنیا میاد 

نگران نباش عزیزم نی نیت داره حرکت میکنه نی نی یا طرف راسته رحمه یا طرف چپ ان شاالله سالم و سلامت به ...

ایشالا عزیزم همچنین ❤تا به دنیا بیاد ادم هزار جور استرس و نگرانی پیدا میکنه ایشالا که همه نی نی ها صحیح و سالم بیان بغل های مامانشون الهی آمین