2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش عزیزم.زیادم تو فکرش نباش که بدتره.ما جلوگیری نداشتیم بعد 2سال.پریودی هامم هر 4ماهی میومد متفورمین و فولیک اسید هم خوردم.ودر کمال ناباوری همون ماه اول گرفت و حامله شدم شاخ دراوردم.اخه من تنبلی داشتم اونم توی همون ماه اول حامله شدم.

یه دختر دارم که با 
وای خدا کنه منم این ماه بشم شما چند ماه اقدام کردی نشدی که قرص خوردی؟پریودات منظم بود؟

من بعد ۱۷ ماه باردار شدم مشکل از اسپرم شوهرم بود. دکتر بهم کمکی کلومیفن هم داد. بی تاثیر نبود

. اره منظم بود فقط دو ماه اخر سه روز عقب افتاد

🔕  لایییکک نکنیییییییییین  🔕
اصلا نگران نباش عزیزم.زیادم تو فکرش نباش که بدتره.ما جلوگیری نداشتیم بعد 2سال.پریودی هامم هر 4ماهی م ...

به سلامتی عزیزم من یه پسر دارم ولی خودم و شوهرم خیلی بچه دوست داریم انقدر عجله کردیم دکتر بهم کلومیفن داد حالا ۱ مرداد باید بشم خدا کنه که باردار باشم

خوب خدا رو شکر واسه منم دعا کن من چهار ماهه اقدام کردم

انشالله بزودی باردار میشی نگران نباش. سعی کن شاد باشی به هر بهونه ای. خیلی تاثیر داره

دکترم گفته تا یک سال طبیعیه ولی من میترسم استرس دارم

خدارو شکر که یه پسر داری. چرا انقد استرس داری. من ماهی ک بار دار شدم خیلی ب خودم میرسیدم از نظر ظاهری تفریح. روحیمو بهتر کردم. همون ماه باردار شدم. قبلش همش گریه و درب و داغون بودم