2777
2789
عنوان

زندگی با تبخال تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 54992 بازدید | 30 پست
این دقیقا مشکل منه به این فکر می‌کنن که من همیشه بهداشت رو رعایت کردم و با هیچ کسی جز یک نفر ارتباط ...

این مسأله اونقدری بزرگ نیست که بخوای بخاطرش افسردگی بگیری

باور کن

به زندگیت برگرد,مثل همیشه,گاهی یه تاول اونجا سر میزنه که باید مداوا شه نگران آینده نباش

باور کن که اصلأ اونقدرا مهم نیست

من شوهرمو از قبل هم بیشتر دوست دارم چون با شعوره تو این قضیه خیلی کمکم کرد و بیشتر بخاطر عذاب وجدانی که داشت سعی میکرد به هر دری بزنه که راه مداوای قطعیشو پیدا کنه

که متأسفانه فهمیدیم فقط یه جا تو دنیاست که درمان قطعی میکنن که اونم امکانش واسه ما فراهم نشد که بریم

هر چند من الان دیگه حتی بهش فکرم نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم ازت

قربونت عزیزم

تو دورانی که تبخال داره اکیدأ رابطه نداشته باش,شورت بپوش حتمأ و از گاز استریل استفاده کن و پماد اسیکلوویرتو هر 4 ساعت یه بار بزن رو تاولها و گاز استریل رو روزی 3,4 بار عوض کن.

تا آخر عمرت رابطه ی مقعدی برات ممنوعِ

استرس بیش از حد و گرمای زیاد هم باعث برگشتنش میشه

امیدوارم که تونسته باشم بهت کمک کنم عزیزم❤

این مسأله اونقدری بزرگ نیست که بخوای بخاطرش افسردگی بگیری باور کن به زندگیت برگرد,مثل همیشه,گاهی ی ...

ممنونم

حالم الان انگار ثابت نیست

یه لحظه خودمو جمع می‌کنم و می‌گم بس کن یه لحظه هم همه‌چیز خراب میشه رو سرم انگار زندگیم تموم شده

توی این ۱۰ روز وزن کم کردم، هیچ اشتهایی ندارم، حوصله هیچ‌کاری رو ندارم، درس و کارم معطل مونده.

حرفاتون حس مثبتی بهم داد سعی می‌کنم به حرفاتون بیش‌تر فکر کنم... امیدوارم همیشه خوب و خوش باشی و ممنون که جواب دادی

تبخال تناسلی اینقدر ها که شما میگین ترسناک نیست ، من حدود 1 سال پیش عفونت داشتم بهم گفتم عنبرنسا استفاده کن ، استفاده کردم دقیقا یک روز بعدش حس کردم یه چیزی شبیه جوش دراومده ولی درد خیلی زیادی داشت بعد هی بزرگتر و دردناکتر شد رفتم دکتر گفت تبخاله و با یک قرص و پماد یک هفته لی خوب شد دیگه هم برنگشت .

ممنونم حالم الان انگار ثابت نیست یه لحظه خودمو جمع می‌کنم و می‌گم بس کن یه لحظه هم همه‌چیز خراب می ...

آره حتمأ بهش فکر کن

کاری نکردم جز انجام وظیفه عزیز دلم

به خودت مسلط شو و به زندگی عادیت برگرد

به این فکر کن که چقدر مسخره س که یه آدم وقتی گوشه ی لبش تبخال میزنه افسردگی بگیره!پس ارزششو نداره روح و روانتو انقدر مؤذب کنی بخاطر یه همچین اتفاقی

خوب باش عزیزم🌺🌹❤

تبخال تناسلی اینقدر ها که شما میگین ترسناک نیست ، من حدود 1 سال پیش عفونت داشتم بهم گفتم عنبرنسا است ...

من از نظر روانی حالم خوب نیست در حال حاضر

وگرنه درد جسمی رو حتی اگر سالی چندبار باشه تحمل می‌کنم

من تا قبل از ایتکه دکتر بهم بگه تبخاله اصلا نمیدونستم تبخال تناسلی هم داریم شاید همین عدم اگاهی باعث شد خیلی نترسم . شما هم دنبال درمانش باش وقتی درمان شد دیگه بهش فکر نکن . . سیستم ایمنی بدنت رو هم سعی کن بالا ببری . انشاء االه درمان که شد دیگه برنمیگرده . 

خانم ها میشه بگید تبخال یا زگیل تناسلی چی 

تبخال ناحیه تناسلی معمولا از ویروس هرپس نوع دوم (HSV-2) ایجاد می شود. تبخال تناسلی یکی از بیماری های مقاربتی است، درمان قطعی برای تبخال تناسلی وجود ندارد و وقتی یکبار به این بیماری مبتلا شدید همیشه در بدن شما ویروس آن باقی خواهد ماند.